Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Δίκη Νυρεμβέργης. Η αυλαία της δίκης έπεσε σαν σήμερα 1η Οκτωβρίου. Καταδικάστηκαν σε θάνατο 12 κατηγορούμενοι.:

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που στέκονται 
Χέρμαν Γκέρινγκ, Ρούντολφ Χες, Γιόαχιμ φον Ρίμπεντροπ και Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ, συνοδευόμενα από ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα για κάθε κατηγορούμενο.
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Οι δίκες των κορυφαίων Γερμανών αξιωματούχων ενώπιον του Διεθνούς Στρατοδικείου... (International Military Tribunal/IMT), ευρύτερα γνωστές ως μεταπολεμικές δίκες για εγκλήματα πολέμου, ξεκίνησαν επισήμως στη Νυρεμβέργη στις 20 Νοεμβρίου 1945, μόλις εξήμισι μήνες μετά τη συνθηκολόγηση της Γερμανίας. Στις 18 Οκτωβρίου 1945, οι επικεφαλής εισαγγελείς του Διεθνούς Στρατοδικείου είχαν ολοκληρώσει την απαγγελία του κατηγορητηρίου κατά 24 ηγετικών στελεχών των Ναζί. Οι τέσσερις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στους συγκεκριμένους αξιωματούχους ήταν οι εξής:
💥💥💥💥💥💥💥💥
1. Συνωμοσία για τη διάπραξη εγκλημάτων κατά της ειρήνης, εγκλημάτων πολέμου και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας
2. Εγκλήματα κατά της ειρήνης
3. Εγκλήματα πολέμου
4. Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

2 σχόλια:

  1. Η μοναδική δίκη στην οποία καταδικάστηκαν οι κατηγορούμενοι για εγκλήματα που δεν υπήρχαν στον ποινικό κώδικα, αλλά δημιουργήθηκαν εκ των υστέρων. Επρεπε να εκτελεστούν για να γίνουν παράδειγμα προς αποφυγήν πρός κάθε έναν που θα αμφισβητούσε την σιωνιστική κυριαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1:39:¨Ετσι ακριβώς..Αλλωστε την Ιστορία την γράφουν με αυστηρή υπαγόρευση προς τους επικείμενους δούλους,οι ''νικητές΄΄...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive