Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Πριν ανοίξεις το στόμα σου να κρίνεις κ να απομονώσεις τον συνάνθρωπο σκέψου ένα πράγμα.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Οι <<τοξικοί>> άνθρωποι>> Σεμινάρια που ξεκλειδώνουν to μυαλό! www.akis-angelakis.com"

Κάποιος ακούει κάποιος αποδίδει συμπεριφορες.
Άλλοι το λένε Θεό άλλοι Συμπαν.Το αποτέλεσμα ίδιο κ αυτό.Όσοι δεν θελήσαμε για δικούς μας λόγους ,να μην μπούμε εθελοντές στο πειραματικό σχέδιο κάποιων δύο χρόνια τώρα υπέστησαν συμπεριφορές απαράδεκτες ακόμη κ από προσφιλή πρόσωπα....Μας έδειχναν με το δάχτυλο ωσαν λεπρούς. ...Ειρωνευτηκαν,κατηγόρησαν , λιδορηθηκαμε σαν τους χειρότερους εγκληματίες. Πετυχαν να διαχωρίσουν τους ανθρώπους,να τους απομονώσουν να εχθρεύονται ακόμη κ οι οικογένειες μεταξύ τους.
Ερχόμαστε λοιπόν στο διαταυτα.
Όλη η αυτή η παρωδία ξετυλιξε ανθρώπινες συμπεριφορές και μαυροψυχια.Καποιοι απ εμάς χάσαμε πολλά βγαίνοντας μπροστά κι όμως,προτιμησαμε να μην υποκύψουμε για ένα κ μόνο λόγο.
Εξακολουθούμε να λεγόμαστε άνθρωποι κ πονάμε τον συνάνθρωπο.Οχι καλοί μου φίλοι δεν χαιρόμαστε όταν ακούμε ότι φεύγει ένας συνανθρώπος ακόμη κ αν ο ίδιος μας ειρωνεύτηκε,μας κυνήγησε μας κατηγόρησε.
Αν θέλουμε να λεγόμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ πράττουμε το δίκαιο υπέρ πλησίον μας ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ .
Ξυπνειστε κ μην βλέπετε εχθρούς σε εμάς αλλα στους δήμιους σας ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ .
Εύχομαι κάποια στιγμή όλη αυτή η απάτη που στήθηκε με σκοπό την μειωση πληθυσμού παγκοσμίως εν όψη Αντζεντας να βγει στην επιφάνεια κ οι λαοί να ανατρέψουν κ να δικάσουν τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

Eleni Hipolite Galanopoulou.

3 σχόλια:

  1. ΤΟΞΙΚΟΊ άνθρωποι

    🤣

    Όταν είσαι μέσα στην Αγάπη στη Χαρά, κανείς δεν μπορεί να σου ΚΛΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΤΑ...
    ΤΟ ΘΕΤΙΚΌ ΕΊΝΑΙ ΑΝΏΤΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΤΟΞΙΚΟΥ.ΑΚΟΜΑ ΚΙΑΥΤΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΛΈΝΕ ΩΣ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΞΙΚΟΥΣ ΤΟΞΙΚΟ ΕΙΝΑΙ❗ΟΤΑΝ ΛΈΕΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΥ ΡΑΝΟΥΝ🤣
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ! ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΛΙΤΣΑ Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑ...ΛΙ ΟΙ ΛΑΟΙ? ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ?! Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΈΠΑΘΛΟ ❗

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τοξικός άνθρωπος ή "άνθρωπος" θα πει πάντα αυτό που θα ενοχλήσει ακόμα και αν το κάνει να φαίνεται σαν να το είπε για πλάκα, θα δημιουργήσει αμφιβολία ή θα δημιουργήσει σκόπιμη σύγχυση. Τρέφεται από την λύπη, τον φόβο και την αμφιβολία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive