Λεμεσός: Υπερκομματικός και αντικομματικός υποψήφιος για την Δημαρχία της Λεμεσού κατέρχεται ο γνωστός γιατρός Χάρης Αριστείδου. Προς έκπληξη όλων ο Χάρης Αριστείδου προσήλθε στο γραφείο του Έπαρχου Λεμεσού Κυριάκου Τσολάκη υποβάλλοντας τη υποψηφιότητα του για την θέση του Δημάρχου της πόλης.  Τον Χάρη Αριστείδου πρότεινε ο δικηγόρος Παναγιώτης Κλεοβούλου και υποστήριξε ο Ανδρέας Λιασίδης.

Καταθέτοντας την υποψηφιότητα του ο Χάρης Αριστείδου ανέφερε ότι κατέρχεται στις δημαρχιακές εκλογές για να στείλει το μήνυμα ότι «πρέπει να καθαρίσουμε επιτέλους της Λεμεσό από του εμπόρους ναρκωτικών (είτε είναι συναγερμικοί είτε είναι ακελικοί είτε είναι ελαμίτες ) που δηλητηριάζουν και καταστρέφουν την Νεολαία.

Δεσμεύεται δε ότι σε περίπτωση που εκλεγεί Δήμαρχος Λεμεσού να προσφέρει τις υπηρεσίες του δωρεάν διότι όπως επεσήμανε θεωρεί όσους κατέχουν πολιτειακά αξιώματα  «Προέδρους υπουργούς βουλευτές δημάρχους και δημοτικού συμβούλους» και αρπάζουν μισθούς επιδόματα αφορολόγητα συντάξεις κλέφτες και λαμόγια.

Ο Χάρης Αριστείδου υπέβαλε επίσης ένσταση τόσο κατά της υποψηφιότητας του νυν Δημάρχου Ανδρέα Χρίστου όσο και κατά της υποψηφιότητα του Νίκου Νικολαΐδη.  Όπως ανέφερε η ένσταση κατά του Δημάρχου Ανδρέα Χρίστου υποβάλλεται διότι , το 2004 περιφρόνησε την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος του και υποστήριξε με φανατισμό το προδοτικό και καταστροφικό σχέδιο ΑΝΑΝ. Για τον ίδιο λόγο πρόσθεσε υποβάλλει ένσταση και κατά τη υποψηφιότητα του Νίκου Νικολαΐδη, τέως υπουργού της Κυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια.

Πηγή: philenews