Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Αποκλειστικό – Μίσος Πακιστάν για Ελλάδα: ”Συγχαρητήρια Τουρκία, νικήσατε τον στρατό κατοχής (εννοούν τον Ελληνικό Στρατό!)-Τιμούμε τον Μουσταφά Κεμάλ”! ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και Ρωσία έδωσαν συγχαρητήρια στη Τουρκία. Βρε μπάς κι έχουμε ηγέτες ΠΡΟΔΟΤΕΣ; Τι ΟΧΙ

Image

ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και Ρωσία έδωσαν συγχαρητήρια στη Τουρκία. Συγχαρητήρια έδωσε και το Πακιστάν, με ένα προκλητικό μήνυμα κατά της Ελλάδας! Αναλυτικά:...

”Με την ευκαιρία της Ημέρας της Νίκης της Δημοκρατίας της Τουρκίας (30 Αυγούστου Ημέρα της Νίκης), η κυβέρνηση και ο λαός του Πακιστάν επιβεβαιώνουν την ακλόνητη αλληλεγγύη και την αμέριστη υποστήριξή τους στον αδελφό τουρκικό λαό και την κυβέρνηση!

Πριν από εκατό χρόνια , το μεγάλο τουρκικό έθνος πέτυχε την τελική του νίκη νικώντας την ξένη κατοχή και τον ιμπεριαλισμό. Η ακλόνητη αποφασιστικότητα, το θάρρος και η ενότητα που επέδειξε το τουρκικό έθνος έθεσαν τα θεμέλια για την απελευθέρωση, την ανεξαρτησία και την εθνική κυριαρχία της Τουρκίας.

Με την ευκαιρία αυτή, τιμούμε τη μνήμη του μεγάλου Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος ενέπνευσε και πρωτοστάτησε σε μια από τις πιο λαμπρές νίκες στην παγκόσμια ιστορία, με ιδιαίτερο σεβασμό.”

 Εικόνα

Και όλα αυτά την στιγμή που στην Ελλάδα ζουν χιλιάδες πακιστανοί!


3 σχόλια:

  1. ΦΙΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ·→ για να καταλαβετε ποιους και τι ωρολογιακες βομβες μας εχουν φυτεψει μεσα στην πατριδα μας οι αθλιοι πολιτικαντηδες μας στο εσωτερικο της χωρας,αλλα και που μας σπρωχνουν,τα λεγαμε και τα φωναζαμε για τον λαθροεποικισμο και τις συνεπειες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως γίνεται η Ελλάδα να είναι μονίμως στην απέξω;
    Χάσαμε στρατιώτες σε όλους τους πολέμους στην καταστροφή της Σμύρνης, στους Βαλκανικούς πολέμους, στο Ά Παγκόσμιο πόλεμο, στο Β' Παγκόσμιο πόλεμο. Στείλαμε μονάδες στρατού εναντίον του κομμουνισμού στην Κορέα, στείλαμε ειρηνευτική δύναμη στο Κόσοβο, πολεμικά πλοία στο Ιράκ κλπ και τι καταφέραμε το ΝΑΤΟ και άλλες χώρες κυρίως μουσουλμανικές να παίρνουν το μέρος της Τουρκίας. Ο ΟΗΕ ενώ έχει βγάλει ένα σωρό καταδικαστικές αποφάσεις εναντίον του τούρκικου στρατού κατοχής του 47% της Κύπρου δεν έχει εφαρμοστεί καμιά καταδικαστική απόφαση εναντίον των Τούρκων επήκων. Όλοι μας βρίζουν ενώ κάνουμε την δουλειά του δυτικού κόσμου.
    Τι εννοώ, δεν έχασε τίποτα η Ιταλία για παράδειγμα που στο Β' Παγκόσμιο πόλεμο αρχικά ήταν με τους Γερμανούς και μετά άλλαξε στρατόπεδο αφού είδε ότι οι Γερμανοί θα ηττηθούν(που τελικά έτσι έγινε). Και εμείς είχαμε έναν Ιωάννη Μεταξά που θα μπορούσε να παίξει σε διπλό ταμπλό με τους Γερμανούς μόνο και όχι με τους Ιταλούς. Καθόμασταν και σκοτωνόμασταν για να μας βρίζουν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive