Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, στα πρώτα λεπτά της απ' ευθείας σύνδεσης με ΤΗΝΟ, εμφανίστηκε πίσω από την δημοσιογράφο αυτή η δεσποινίς (προσφυγοπούλα !!) κάνοντας το σήμα των Γκρίζων Λύκων ... ΒΙΝΤΕΟ

και αμέσως μετά την χαρακτηριστική κίνηση ότι θα κόψουν λαιμούς.
ΒΙΝΤΕΟ>>


6 σχόλια:

  1. Ας βρούνε αυτή τήν μικρή...
    προσφυγοπούλα καί άς τής δώσουν ένα μάθημα νά μήν τό ξανακάνει....
    Σίγουρα άλλοι φταίνε πού τήν καθοδήγησαν σ'αυτή τήν "χειρονομία"...κόψιμο λαιμών πού έκανε, αλλά δέν πρέπει νά τά περνάμε όλα έτσι χωρίς κάποια τιμωρία ή ανταπόδοση γι'αυτό έχουν "ξεφύγει" τά πακιστανιά,τά αλβανιά,..κλπ, όλοι οί λαθροπίθικοι πού μπήκαν παράνομα στή χώρα μας καί έχουν πάρει τόν "αέρα" καί κάνουν ότι τούς γουστάρει χωρίς καμμιά επίπτωση στίς πράξεις τους...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φταιει το σκατο που βρωμαει.Φταιμε εμεις που δεν το πεταμε στον βοθρο οπου ειναι η θεση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα φωναζαμε και τα λεγαμε οτι ο τζιχαντισμος,τουρκοφιλοι εθνικιστες κλπ... οχι μονο χτυπαει πλεον για τα καλα την πορτα μας,ηδη βρισκεται μεσα και διατρεχουμε τεραστιο κινδυνο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άς τό έκανε αυτό έλληνας σέ μουσουλμανική χώρα καί μάλιστα σέ μεγάλη εορτή τους καί θά τόν εξαϋλωναν επί τόπου...αλλά τά δικά μας ξεπουλημένα αρ@@@δια κάθονται καί κοιτούν σάν τίς κότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δέν σάς άρεσε τό σχόλιο γιά τήν....προσφυγοπούλα, έ?
    Δέν πειράζει, όπου νάναι έρχετε ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ή νέμεσις
    γιά όλους όσους κατέστρεψαν αυτόν τόν ιερό καί χιλιοπροδομένο τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχετε κάνει λάθος, δεν είναι το σήμα των γρίζων λύκων αυτό. Το χέρι έχει 5 δάχτυλα, αυτή έχει το δείχτη και τον μικρό απλωμένο και τα δύο μεσαία και τον αντίχειρα μαζεμένα. Να το πω και ανάποδα για όσους δεν το καταλαβαίνουν με τα δάκτυλα του ενός χεριού οι γκρίζοι λύκοι σχηματίζουν το λύκο. Που είναι η μουσούδα του λύκου, την μουσούδα του λύκου σχηματίζουν ο μέσος και ο παράμεσος που ακουμπούν ταυτόχρονα και οι δύο στο αντίχειρα(αντίκρυ-απέναντι από όλα τα άλλα δάκτυλα, όταν ο αντίχειρας διπλώνει), έτσι δημιουργούν ένα ελλειψοειδές κενό σαν μάτι(αν το βλέπεις από πλάγια θέση).

    Τι σημαίνει λοιπόν είναι αυτό το σύμβολο και τι μπορεί να εκπροσωπεί η κοπελιά;
    Το σύμβολο του Βάαλ, δηλαδή σατανισμό. Είναι σατανίστρια που διάλεξε την μεγάλη ημέρα της ορθοδοξίας(15 Αυγούστου) για να δείξει την αντίθεσή της στο χριστιανισμό και τους πιστούς του Χριστού; Ή ανήκει σε κάποια παραθρησκευτική καμπαλιστική αίρεση που μισεί τους χριστιανούς ειδικά όταν τους βλέπει μαζεμένους στην εκκλησία και πιθανόν προτιμάει το ισλάμ ή τον Ινδουισμό(η πιο συνηθισμένη θρησκεία μεταξύ πολλών θρησκειών των Κινέζων μοιάζει με τον Ινδουισμό) ή είναι φανατική Ιουδαϊζουσα που διαβάζει στον ελεύθερο χρόνο της Ταλμούδ&Τορά. Υπάρχει και ποιο απλή εκδοχή να ήθελε να κάνει το σήμα των γκρίζων λύκων για να προκαλέσει αλλά αφού δεν ξέρει πως είναι δεν είναι καν Τουρκάλα, απλά ήθελε να τραβήξει τα βλέμματα και να προκαλέσει, για αυτό πήγε ακριβώς πίσω από την δημοσιογράφο που ήταν στο αέρα.

    Διαλέξτε και πάρτε. Επίσης, δεν είναι απαραίτητο να είναι προσφυγοπούλα, μπορεί να είναι και η νέα γενιά των ελληνοποιηθέντων πλέον, δηλαδή να θεωρείται πλέον βάση των χαρτιών που της έδωσε το ελληνικό κράτος "ελληνίδα". Επειδή μετείχε της ελληνικής παιδεία, βλέπε νόμο Βορίδη(Ποιανού, να ακούσω πάλι, ΒΟΡΙΔΗ-αυτός δεν ήταν εθνικιστής ακροδεξιός; Ναι πριν πολλά χρόνια που ήταν παχιές οι αγελάδες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive