Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Ποιο ΜΑΛΑΚΑΣ πεθαίνεις. Χαράρι: «Θα γίνουμε ΘΕΟΙ! Οι άνθρωποι θα είναι μέρος ενός ΔΙΚΤΥΟΥ, από όπου δεν θα μπορούν να ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΟΥΝ», vid

Κανείς δεν θα μπορεί να πει ότι δεν άκουσε κι ότι δεν ήξερε! Συνεχίζει να δικαιώνει τον χαρακτηρισμό του “προφήτη” της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ο Yuval Noah Harari, o επικεφαλής σύμβουλος του mr. Great Reset, Klaus Schwab.Ο γνωστός «διανοούμενος» εβραϊκής καταγωγής... μίλησε για την τεχνολογική εξέλιξη τα επόμενα 50 χρόνια, εκτιμώντας πως μέχρι τότε οι άνθρωποι θα είναι συνδεδεμένοι σε ένα δίκτυο από το οποίο ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ!!! ΣΥΝΕΧΕΙΑ>



4 σχόλια:

  1. Οι σιωνιστές νίκησαν την 8η Μαιου 1945. Εκτοτε κάνουν οτι είναι δυνατόν να μην υπάρξει άλλη προσπαθεια καταστροφής του σχεδίου τους για την πλανητική τους κυριαρχία. Το πρόβλημα είναι τα γκοϊμ, πανηγυρίζουν αυτήν την νίκη, αγνοώντας οτι είναι η δική τους ήττα, η δική τους σκλαβιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστειο ανθρωπακι ο Χαραρι , ετσι ελεγε και ηθελε και το αφεντικο του ο σατανας , να υψωθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο ηθελε και το αφεντικο του ο σατανας , να γινει ''θεος'' πανω απ' τον Αληθινο ΘΕΟ αλλα το μονο που καταφερε ειναι να ριχτει στη Γη και μετα στην αιωνια κολαση , μαζι με τους οπαδους του σαν τον Χαραρι , Μητσοτακη και πολλους αλλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαράρι κάνε μας τήν χάρη,
    άντε γα@@@ου, ρέ πα@@@ρι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive