Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Ξαφνικά στην Εντατική και η γλυκύτατη Σούλα Λιάκου, ιδιοκτήτρια του Cavo Tagoo στη Μύκονο. Είναι πλήρως εμβολιασμένη. φωτο

 

 Άσκησαν τρομακτική πίεση στους πολίτες επιστήμονες όπως οι κ.κ. Τσιόδρας, Μόσιαλος, Μαγιορκίνης, Βασιλακόπουλος. Ξαφνικά στην Εντατική και η γλυκύτατη Σούλα Λιάκου ιδιοκτήτρια του Cavo Tagoo στη Μύκονο η οποία ταξίδευε διαρκώς και είναι πλήρως εμβολιασμένη με τα ... ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια COVID-19 για τα οποία άσκησαν τρομακτική πίεση στους πολίτες...

επιστήμονες όπως οι κ.κ. Τσιόδρας, Μόσιαλος, Μαγιορκίνης, Βασιλακόπουλος, Παππάς, αλλά και υπουργοί όπως οι Κικίλιας-Πλεύρης αλλά και οι αρμόδιοι του ΕΟΔΥΥ. Η ιδιοκτήτρια Cavo Tagoo, σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στην εντατική....

Τα δύο επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας της.Επειδή πλέον οι θάνατοι και οι παρενέργειες είναι καταιγιστικοί γίνεται μία απέλπιδα προσπάθεια από τους δράστες παγκοσμίως να ρίξουν αλλού τις ευθύνες. Η πιο οδυνηρή ήττα τους ήταν ότι δεν κατάφεραν να εμβολιάσουν το 40% του παγκόσμιου πληθυσμού ώστε να μην υπάρχουν επιχειρήματα κατά των εμβολίων COVID-19.

Γι΄αυτό και οι δυτικοί ηγέτες με πάσης φύσεως υποχρεωτικότητες  και εκβιασμούς και υπακούοντας στις οδηγίες ενός αμφιλεγόμενου παράφρονα επιχείρησαν να εξαφανίσουν την Ομάδα Ελέγχου όπως αποκαλούνται νομικά οι ανεμβολίαστοι. Θυμηθείτε τις ύβρεις του Γάλλου Προέδρου Macron αλλά και του ανεκδιήγητου Καναδού, του ανεκδιήγητου Αυστραλού και της ανεκδιήγητης Νεοζηλανδής Πρωθυπουργού κατά των ανεμβολίαστων.

Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν θα είναι συμπαντικής ισχύος. Όσο για τη γλυκύτατη Σούλα Λιάκου ας μην σπεύσουν οι πρόθυμοι να μιλήσουν για καταχρήσεις και ανοησίες λες και η Σούλα ήταν χθεσινή στη κοσμική πιάτσα.

Τα εμβόλια COVID-19 σκοτώνουν. Αυτή άλλωστε είναι η αποστολή τους. Η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Ο δε ιός είναι ένας κραυγαλέα κατασκευασμένος ιός σύμφωνα πλέον και με κορυφαίους καθηγητές όπως ο Jeffrey  Sachs του Columbia University.

Όσο για τη Σούλα Λιάκου, όλα ξεκίνησαν όταν την Τετάρτη ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο, από τη Μύκονο όπου βρισκόταν, στην Αθήνα.

Η επιχειρηματίας περνά όλα της τα καλοκαίρια στο Νησί των Ανέμων το οποίο μάλιστα έχει διαφημίσει σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από τους διάσημους καλεσμένους της.

Είναι από τις προσωπικότητες που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο νησί ενώ διατηρεί φιλίες με πολλούς σταρ της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.


Σ΄αυτό το σημείο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να γνωστοποιηθεί η εμβολιαστική κατάσταση συγγενών κορυφαίων πολιτικών όλων των αποχρώσεων και κομμάτων ώστε να δούμε εάν κάποιοι “γνωρίζοντες εκ της αρμοδιότητός τους” έσπευσαν να προφυλάξουν προσφιλή τους πρόσωπα αλλά και τους εαυτούς τους.

 

 kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive