Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας είπε ότι η Δικαιοσύνη δεν απονέμεται με το περί δικαίου αίσθημα.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "η Δικαιοσύνη δεν απονέμεται με το περί ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ"

Άντε τώρα εγώ να εξηγήσω ότι ήταν λάθος που αφέθηκε ο καταδικαστής παιδεραστής Λιγνάδης ελεύθερος.Η μοναδική εξήγηση πάντως που κυκλοφορεί στην πιάτσα είναι αυτή που ψιθυρίζει ο λαουτζίκος, «ο Λιγνάδης τους κρατάει από τα μέζεα. Όπως και ο Φουρθιώτης πριν από αυτόν.» κ.λ.π...

Όποιος στην Ελλάδα μπορεί και οσμίζεται τα σκατά, ξέρει ότι τον τόπο δεν τον κυβερνάνε οι άριστοι και οι αρετές, αλλά οι άσπρες σκόνες των ναρκωτικών και οι ροζ ατζέντες των παιδεραστών. Και όποιος πιστεύει ότι οι μεγαλόσχημοι της πολιτικής και οι στολισμένοι με τα λευκά κολάρα της Δικαιοσύνης είναι αμέτοχοι σε ανήθικα παιχνίδια νομής της εξουσίας, μάλλον προσγειώθηκε σήμερα στον πλανήτη Ελλάδα.

Michail Charalampidis

3 σχόλια:

  1. Κιναιδοι και ανωμαλοι παντος ειδους εχουν κατσει στον σβερκο των Ελληνων.
    Κι επειδη το 'συναφι' γνωριζει το "ποιος ειναι ποιος" κρατουν ολοι το στομα τους κλειστο.
    Ειναι τοσο απλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλο ο Λιγναδης της ορθοφωνιας,του Ν.Γεωργιαδη,του ετσι τηςΣαρπ[φιλος της Κατινας]αντιεισαγ.Ευστρατιου και οι χαρουμενες παρατες,και αλλο οι φιαλες του Φουρθιωτη.Ο ενας ειναι για τους μεγαλους που τους αρεσουν τα ποικιλα θεαματα,ενω ο αλλος για την πλεμπα που αρεσκεται στο αλλο φυλο.Το οτι,εκτος απ τον ευτραφη παραλιακο Πρωθυπουργο με τις κτιστες ντουλαπες[οχι ο Μπεος]δια μεσου αυτουνου του πληρως εξαρτημενου Μπιν,εχουμε στο σβερκο ολες τις ξεφωνημενες διαστροφες του κοσμου μαζι με κατι γονους χουντικων αποβρασματων[Κεραμεως,Πλευρης κλπ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφηστε τον Λιγναδη,αφηστε το παιδεραστης.Υπαρχει καποιος ο οποιος βαινει σε πραξεις κακουργηματικες.Το κανει κατα συρροη και κυριως οχι εν βρασμω ψυχης,αποδεδειγμενα και με δικαστικη αποφαση.ΔΕΝ μεταμελει,το αντιθετο μαλλον,και δεν εχει υποστει την οποιαδηποτε θεραπεια[ψυχιατρικη,ψυχολογικη]ωστε να υπαρξει αλλαγη συμπεριφορας.Αρα συνεχιζει να ειναι επικινδυνος.Αυτα λεει η μαθηματικη λογικη και η Ιατρικη.Οσο για το κοινο περι δικαιου,οι ενορκοι,αν δεν κανω λαθος,δεν ειναι επαγγελματιες νομικοι,απλο κοινο.Καταργηστε τους.Οταν και το τελευταιο παιδακι παψει να ξεχωριζει το ασπρο απ'το μαυρο,τοτε εχετε ελπιδα να πεισετε τους ηλιθιους για τις καλεςσας προθεσεις.Καληνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive