Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

ΕΚΤΑΚΤΟ – Καλαβρύτων Αμβρόσιος για gay pride 2022: Ο κόσμος έχει χάσει τα λογικά του!

«Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου» φωνάζει συνεχώς η Μητέρα μας Εκκλησία! Πράγμα, το οποίον σημαίνει να μη παρασυρώμεθα από την καταιγίδα της αμαρτίας, η οποία τώρα πλέον πλημμυρίζει την Κοινωνίαν μας!

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΕΩΣ...

ΕΚΤΑΚΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΜΑ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς
Κάθε γνήσιον Έλληνα,
Συγχρόνως δε
και Ορθοδοξον Χριστιανόν

ΘΕΜΑ:
Ομοφυλοφιλία

Αίγιον, 24 Ιουνίου 2022

ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΓΝΗΣΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ
ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΔΕ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΝ
Αδελφοί μου,

Σήμερα, δυστυχώς, ο κόσμος έχει χάσει τα λογικά του! Το παράνομο θεωρείται νόμιμο! Το παρά φύσιν θεωρείται φυσιολογικό! Η ανηθικότητα θεωρείται φυσιολογική σχέσις! Η σαρκική σχέσις, δηλ. ο γάμος, μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, π.χ. μεταξύ δύο ανδρών, θεωρείται …..όχι μόνον νόμιμος, αλλά και φυσιολογική σχέσις !!!!!
Έτσι, λοιπόν, πρόσωπα της παρά φύσιν ασέλγειας και της ανωμαλίας, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με σαρκική σχέση, μπορούν να εμφανίζωνται δημοσίως και να …….. καμαρώνουν με το ταίρι τους!
Κάποτε, όταν η Ελληνική Κοινωνία ήταν συντηρητική, μία τέτοια σχέσις μεταξύ ανωμάλων εθεωρείτο Κ Κ Τ Η Ν Ω Δ Ι Α! Τώρα πλέον όσοι έχουν αυτό το πάθος, οι συγκροτούντες την Ομάδα των ΛΟΑΤΚΙ, με περισσήν υπερηφάνειαν ελεύθερα παρελαύνουν στους δρόμους των Αθηνών!
Συγχρόνως η Κυβέρνησις του κ. Μητσοτάκη, δηλ. μία Κυβέρνησις Αθέων και Μάγων, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ αυστηρότατα την Λιτανεία κατά την εορτήν των Αγίων μας στους Ναούς των Ορθοδόξων, ενώ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ όχι μόνον προστατεύει τις παρελάσεις των Gays, αλλά και ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ με Υπουργούς και άλλα Κυβερνητικά Στελέχη της!!!!!! Κάποιοι μάλιστα ην ονομάζουν και «παρέλαση υπερηφάνειας!»
Παρέλαση υπερηφάνειας

Παρέλασις των Gays στη Ν. Υόρκη 28 Ιουνίου 1970

Παρέλασις των Gays και στην Αθήνα – Athens Pride 2022
Παρέλαση υπερηφάνειας (διεθνώς: pride parade ή pride) είναι γνωστή μία σειρά εκδηλώσεων που μπορεί να περιλαμβάνουν από απλές συγκεντρώσεις μέχρι παρελάσεις, άρματα και πάρτυ. Αφορούν τα ΛΟΑΤ άτομα τα οποία διαδηλώνουν δημόσια την υπερηφάνια που κάθε άτομο πρέπει να αισθάνεται για τη σεξουαλική του ταυτότητα, ενώ γιορτάζεται ανοιχτά η διαφορετικότητα και η κουλτούρα τους. Παράλληλα αποτελούν και μια μορφή διεκδικήσεων από την συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα, με κύριο στόχο την εξουδετέρωση των αρνητικών στερεοτύπων στην οποία είναι εγκλωβισμένη η σκέψη και πρακτική πολλών ανθρώπων.
Πηγή: Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
ΑΣ ΕΛΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ
Athens Pride 2022:
Υπουργοί της κυβέρνησης και στελέχη κομμάτων
δίνουν το «παρών»! Πηγή: Tο Ποντίκι Web 18.06.2022 18:35

Έφτασε η ώρα για το φετεινό Pride στην Πλατεία Συντάγματος και πολιτικοί απ’ όλα τα κόμματα της κυβέρνησης, αλλά και της αντιπολίτευσης δίνουν ηχηρό παρών στη φετινή διοργάνωση.
Έτσι λοιπόν -μεταξύ άλλων- μήνυμα υπέρ της ισότητας και των ανθρωπίνων δικαιώματων, έστειλαν ο υφυπουργός Πολιτισμού, Νικόλαος Γιατρομανωλάκης, η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου και ο επικεφαλής στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού, ο Αλέξης Πατέλης, ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού, Θανάσης Κοντογεώργης.
Υπενθυμίζεται πως χθες Παρασκευή το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατέθεσε πρόταση νόμου για την ισότητα στον γάμο, ……Είναι φυσικά κι αυτό της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Αλλά και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, έχει στήσει φέτος το δικό του περίπτερο, βάζοντας τον «πράσινο» ήλιο στο φόντο της πολύχρωμης σημαίας.

Αυτοί διαφημίζουν την ΗΘΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ-ΚΤΗΝΩΔΙΑ!

ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ …ΤΕΤΟΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ!

Πώς γνωριστήκατε με τον σύντροφό σας και πού;
Με τι ασχολείται;
Με τον Μιχάλη γνωριστήκαμε στο Λονδίνο το 2004. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έξι μήνες μετά, μετακομίσαμε στο ίδιο σπίτι και έκτοτε είμαστε μαζί. Στα χαρτιά δεν ταιριάζουμε, διότι είναι πιανίστας κλασικής μουσικής και εγώ οικονομολόγος. Όμως κάνουμε εξαιρετική παρέα και μας αρέσει να είμαστε μαζί, πώς να το πω. Πολλές φορές προτιμάω να είμαι μαζί του αντί με φίλους και με παρεξηγούν.
Πηγή: href=https://www.iefimerida.gr/ellada/alexis-patelis-exomologeitai-syntrofo-toy-erotas
******************
Πότε πήρατε την απόφαση να επισημοποιήσετε τη σχέση σας; Γιατί νοιώσατε αυτή την ανάγκη;
Οι γονείς σας ήταν στο πλευρό σας;
Ο Αλέξης Πατέλης εξομολογείται για τον σύντροφό του: Ηταν έρωτας με την πρώτη ματιά.
Παντρευτήκαμε το 2009 στο Λονδίνο. Ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου. Είχαν έρθει γονείς και οικογένεια από την Ελλάδα. Οι γονείς μου ήταν πάντα στο πλευρό μου. Ήρθαμε στην Ελλάδα μετά τον γάμο και το 2017 κάναμε και σύμφωνο συμβίωσης. Ο Μιχάλης έχει μάθει ελληνικά και του αρέσει η ζωή εδώ. Είναι η πατρίδα του.

Ώστε η παρά φύσιν σχέσις μεταξύ δύο ανδρών τώρα πια θεωρείται ΦΥΣΙΟΛΟΓΚΗ και ΝΟΜΙΜΟΣ. Λησμονούν, ότι ο Θεός έπλασε τον άνδρα και την γυναίκα και προσδιώρισε προς αυτούς τον σκοπόν της ζωής των, λέγοντας τα λόγια: «αυξάνεσθε και πληθύνεσθε …». Και ο Ευαγγελιστής Ματθαίος μας πληροφορεί: « Οὐκ ἀνέγνωτε ὅτι ὁ ποιήσας ἀπ’ ἀρχῆς ἄρσεν καὶ θῆλυ ἐποίησεν αὐτούς καὶ εἶπεν, 5 ἕνεκεν τούτου καταλείψει ἄνθρωπος τὸν πατέρα αὐτοῦ καὶ τὴν μητέρα καὶ κολληθήσεται τῇ γυναικὶ αὐτοῦ, καὶ ἔσονται οἱ δύο εἰς σάρκα μίαν; 6 ὥστε οὐκέτι εἰσὶ δύο, ἀλλὰ σὰρξ μία. ὃ οὖν ὁ Θεὸς συνέζευξεν, ἄνθρωπος μὴ χωριζέτω» (κεφ.19, στ. 4-6).
Στην εποχή μας, δυστυχώς παρουσιάζεται μια ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ της σαρκικής σχέσεως μεταξύ ανδρός και γυναικός! Η Εκκλησία, η οποία οφείλει να διδάσκη στους ανθρώπους τον Νόμο του Θεού -και συνεπώς ΜΕ ΑΓΡΥΠΝΟΝ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ να επιτηρή την εφαρμογή και την διατήρηση των ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, δηλ. των Νόμων του Δημιουργού Θεού και Πατρός- δυστυχώς ΚΟΙΜΑΤΑΙ!
Συνεπώς, όσοι ευλαβούνται και σέβονται τον Νόμον του Θεού πρέπει να αγρυπνούν, ώστε να μη παρασύρωνται. Στώμεν καλώς, λοιπόν, Αδελφοί μου! Ο Διάβολος χορεύει!
Ας μη λησμονούμε τα λόγια του Αποστόλου Παύλου:
«Οὐκ οἴδατε ὅτι ναὸς Θεοῦ ἐστε καὶ τὸ Πνεῦμα τοῦ Θεοῦ οἰκεῖ ἐν ὑμῖν; εἴ τις τὸν ναὸν τοῦ Θεοῦ φθείρει, φθερεῖ τοῦτον ὁ Θεός· ὁ γὰρ ναὸς τοῦ Θεοῦ ἅγιός ἐστιν, οἵτινές ἐστε ὑμεῖς» (Α’ Κορινθ. 3,στ.14-17).
Και πάλιν μας προειδοποιεί:
Ἔγραψα ὑμῖν ἐν τῇ ἐπιστολῇ μὴ συναναμείγνυσθαι πόρνοις, καὶ οὐ πάντως τοῖς πόρνοις τοῦ κόσμου τούτου ἢ τοῖς πλεονέκταις ἢ ἅρπαξιν ἢ εἰδωλαλάτραις· ἐπεὶ ὀφείλετε ἄρα ἐκ τοῦ κόσμου ἐξελθεῖν· νῦν δὲ ἔγραψα ὑμῖν μὴ συναμίγνυσθαι ἐάν τις ἀδελφὸς ὀνομαζόμενος ᾖ πόρνος ἢ πλεονέκτης ἢ εἰδωλολάτρης ἢ λοίδορος ἢ μέθυσος ἢ ἅρπαξ, τῷ τοιούτῳ μηδὲ συνεσθίειν. ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ἄδικοι βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι; μὴ πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι, οὔτε εἰδωλολάτραι, οὔτε μοιχοὶ, οὔτε μαλακοὶ, οὔτε ἀρσενοκοῖται, οὔτε πλεονέκται, οὔτε κλέπται, οὔτε μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι» (Α΄Κορινθ. 6, στ. 8-10).

Και κάτι ακόμη:
«Οἱ γὰρ κατὰ σάρκα ὄντες τὰ τῆς σαρκὸς φρονοῦσιν, οἱ δὲ κατὰ πνεῦμα τὰ τοῦ πνεύματος. Τὸ γὰρ φρόνημα τῆς σαρκὸς θάνατος, τὸ δὲ φρόνημα τοῦ πνεύματος ζωὴ καὶ εἰρήνη· διότι τὸ φρόνημα τῆς σαρκὸς ἔχθρα εἰς Θεόν· τῷ γὰρ νόμῳ τοῦ Θεοῦ οὐχ ὑποτάσσεται· οὐδὲ γὰρ δύναται· οἱ δὲ ἐν σαρκὶ ὄντες Θεῷ ἀρέσαι οὐ δύνανται. ὑμεῖς δὲ οὐκ ἐστὲ ἐν σαρκί, ἀλλ᾿ ἐν πνεύματι, εἴπερ Πνεῦμα Θεοῦ οἰκεῖ ἐν ὑμῖν. εἰ δέ τις Πνεῦμα Χριστοῦ οὐκ ἔχει, οὗτος οὐκ ἔστιν αὐτοῦ (Ρωμ. 8, στ. 5-9).
Και η ερμηνεία:
Ρωμ. 8,5 Διότι όσοι ευρίσκονται ακόμη υπό την κυριαρχίαν της σαρκός φρονούν και επιθυμούν όσα θέλει η σαρξ· όσοι όμως κατευθύνονται από την χάριν και την δύναμιν του Αγίου Πνεύματος, σκέπτονται και φρονούν και θέλουν όσα το Αγιον Πνεύμα τους υπαγορεύει.
Ρωμ. 8,6 Αι σκέψεις, τα φρονήματα και αι επιθυμίαι της σαρκός προκαλούν τον πνευματικόν θάνατον. Το δε φρόνημα, που υπαγορεύει το Πνεύμα το Αγιον και η αγία κατάστασις που δημιουργεί, οδηγεί εις την αληθινήν ζωήν και ειρήνην. Διότι η σαρκική κατάστασις και επιθυμία είναι εχθρά στον Θεόν και φέρει τον θάνατον.
Ρωμ. 8,7 Εις τον Νομον του Θεού δεν υποτάσσεται ο σαρκικός άνθρωπος και ούτε έχει την δύναμιν να υποταχθή.
Ρωμ. 8,8 Οσοι δε ζουν κατά σάρκα και πορεύονται κατά τας επιθυμίας της σαρκός, δεν ημπορούν να αρέσουν και να ευαρεστήσουν στον Θεόν.
Σας επαναλαμβάνω τα λόγια του Αποστόλου Παύλου: «οἱ δὲ ἐν σαρκὶ ὄντες Θεῷ ἀρέσαι οὐ δύνανται». Ας αγωνιζώμεθα, λοιπόν, εναντίον των παθών μας και, συγχρόνως, ας προσευ-χώμεθα, ώστε ο Θεός να μη αποστείλη και πάλιν φωτιά εξ ουρανού, για να μας καταστρέψη, όπως κάποτε έκαψε το Σόδομα και τα Γόμορρα, δηλ. μια τοπική Κοινωνία σεξουαλικώς ανωμάλων προσώπων!
+ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 23 Ιουνίου 2022
******************
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΝ 1ον:
Κάποτε ΚΤΗΝΩΔΙΑ εθεωρείτο μια πράξις, η οποία προσέβαλε τον αδελφόν και συνάνθρωπόν μας. Π.χ. κτηνωδία εθεωρείτο η άσκηση κάποιας βίας στον συνάνθρωπό μας. Το παρατιθέμενο περιστατικό χαρακτηρίζεται ως «κτηνώδης δολοφονική επίθεσις»!
Σήμερα, δυστυχώς, το ποδοπάτημα του Νόμου του Θεού, η ομοφυλοφιλία, θεωρείται «φυσιολογική σχέσις», το ψεύδος ως εξυπνάδα, η απάτη ως καπατσωσύνη, η αλητεία ως φυσιο-λογική πορεία! Ο πατέρας, λοιπόν, αδικεί σεουαλικά την 5χρονη θυγατέεα του, ο παππούς την 12 χρονη εγγονή του κλπ.
Αδελφοί μου, «στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου» !
Ιδού, λοιπόν, ένα τραγικό περιστατικό, που έως χθές εθεωρείτο ΚΤΗΝΩΔΙΑ!

«Η κτηνώδης δολοφονική επίθεση προκάλεσε διαδηλώσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις βίαια επεισόδια στη Βραζιλία. Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που ο 40 χρονος Ζοάο Αλμπέρτο Σιλβέιρα Φρέιτας δέχεται απανωτές γροθιές στο πρόσωπο από φρουρό, ενώ ένας άλλος τον κρατά.
Ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου, το βράδυ της Πέμπτης, μαύρου άνδρα από λευκούς φρουρούς ασφαλείας μέσα σε σούπερ μάρκετ του ομίλου Carrefour στο Πόρτο Αλέγκρε, στη νότια Βραζιλία, πυροδότησε κύμα οργής και αγανάκτησης σε ολόκληρη τη χώρα, κατά τη χθεσινή ημέρα εορτασμού της Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τους Μαύρους».
Πηγή: https://www.in.gr/2020/11/21/world/orgi-sti-vrazilia-grothies-mexri-thanatou-se-mayro-andra-vinteo-tis-ktinodias.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΝ 2ον:
Η ΔΙΗΓΗΣΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΜΟΡΡΩΝ

Πηγή: https://orthodoxoiorizontes.gr/Palaia_Diathikh_Biblio/Oi_Patriarxes/Sodoma_kai_Gomorra.htm
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟΝ ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΟΝ
Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΜΟΡΡΩΝ
Μετά τη φιλοξενία του Αβραάμ, όταν ο Κύριος έφευγε από το σπίτι του είπε στον Αβραάμ: «Η κακή φήμη των Σοδόμων και των Γομόρρων διαδόθηκε πολύ και η αμαρτία τους είναι πολύ βαριά. Θα κατεβώ, λοιπόν, να εξακριβώσω αν αληθεύουν όλες αυτές οι διαδόσεις που έφτασαν ως εμένα». Οι δυο άγγελοι έφυγαν από το σπίτι του Αβραάμ και κατευθύνθηκαν προς τα Σόδομα. Αλλά ο Κύριος παρέμεινε ακόμη μαζί με τον Αβραάμ.
Πλησίασε τότε ο Αβραάμ και του είπε: «θα καταστρέψεις τους δικαίους μαζί με τους αμαρτωλούς; Ίσως υπάρχουν κάποιοι δίκαιοι στην πόλη. θα τους καταστρέψεις κι αυτούς; Δε θα συγχωρήσεις την περιοχή για χάρη των λίγων δικαίων που βρίσκονται σ’ αυτήν; Δε γίνεται να θανατώσεις δικαίους κι αμαρτωλούς μαζί, σαν να ήταν όλοι το ίδιο. Δεν είναι δυνατό! Ο κριτής όλης της γης δεν πρέπει να αποδώσει δικαιοσύνη;»
Ο Κύριος του απάντησε: «Αν βρω στην πόλη των Σοδόμων έστω και δέκα δικαίους, δε θα καταστρέψω την πόλη και την περιοχή για χάρη των δέκα».
Οι δυο άγγελοι έφτασαν στα Σόδομα το βράδυ. Ο Λωτ τους φιλοξένησε, τους περιποιήθηκε και τους ετοίμασε το δείπνο. Πριν όμως κοιμηθούν, οι άντρες των Σοδόμων περικύκλωσαν από παντού το σπίτι. Ήταν εκεί όλος ο αντρικός πληθυσμός της πόλης, νέοι και γέροι. Φώναζαν στο Λωτ και του έλεγαν: «Πού είναι εκείνοι οι άνθρωποι που ήρθαν σπίτι σου απόψε; Φέρ’ τους μας έξω, να συνευρεθούμε μαζί τους!»
Τότε ο Λωτ τους παρακάλεσε και τους έλεγε, «μην τους κάνετε κανένα κακό, γιατί είναι φιλοξενούμενοι μου κι ήρθαν να προστατευτούν στο σπίτι μου».
Εκείνοι όμως φώναζαν και έλεγαν: «Ήρθε ένας ξένος και θέλει να μας κρίνει!» «Τώρα θα σου κάνουμε χειρότερα απ’ ότι σ’ εκείνους». Και σπρώχνοντας με βία το Λωτ προσπαθούσαν να του σπάσουν την πόρτα.
Τότε οι δύο άγγελοι άπλωσαν το χέρι τους και τράβηξαν το Λωτ μέσα στο σπίτι και έκλεισαν την πόρτα. Κατόπιν τύφλωσαν όλους όσοι ήταν απ’ έξω, μικρούς και μεγάλους, έτσι που άδικα προσπαθούσαν να βρουν την πόρτα του σπιτιού.
Είπαν τότε οι δυο άγγελοι στο Λωτ: «Πάρε τη γυναίκα σου, το γαμπρό σου, τους γιους σου και τις κόρες σου και όποιον δικό σου έχεις στην πόλη και φύγετε γιατί θα καταστρέψουμε αυτό τον τόπο. Είναι μεγάλη η κατακραυγή που υψώνεται στον Κύριο ενάντια στους κατοίκους της περιοχής και ο Κύριος μας έστειλε να καταστρέψουμε τα Σόδομα».
Ο Λωτ πήγε και μίλησε στους γαμπρούς του, που επρόκειτο να παντρευτούν τις θυγατέρες του και τους είπε: «Σηκωθείτε και φύγετε από ‘δω, γιατί ο Κύριος θα καταστρέψει την πόλη». Αυτό όμως φάνηκε αστείο στους γαμπρούς του και τον ειρωνεύτηκαν.
Όταν ξημέρωσε, οι άγγελοι είπαν στο Λωτ: «Σήκω, πάρε τη γυναίκα σου και τις δυο σου κόρες, για να μην καταστραφείς για τις αμαρτίες της πόλης. Φύγε και μην κοιτάξεις πίσω σου και μη σταθείς πουθενά σε όλη την περιοχή».
Όταν ο Λωτ απομακρύνθηκε, τότε ο Κύριος άφησε από τον ουρανό να βρέξει θειάφι και φωτιά στα Σόδομα και στα Γόμορρα. Οι πόλεις εκείνες και οι κάτοικοί τους καθώς και όλη η γύρω περιοχή και η βλάστηση της καταστράφηκαν. Η γυναίκα όμως του Λωτ παρέβη την προειδοποίησή του αγγέλου και κοίταξε πίσω για να δει τι συνέβαινε και αμέσως έγινε στήλη άλατος. Σε όλη την περιοχή ανέβαινε από τη γη καπνός, σαν να έβγαινε από καμίνι.

2 σχόλια:

  1. Μαστορα,δεν σε βλεπω να κανεις θεμα για το σιχαμα που εχετε σαν προκαθημενο,που εχει κανει την εκκλησια μαγαζακι του;Ουτε για τις κομπινουλες με την σημερινη αλητεια που λυμαινεται τη Χωρα.Εκτος αν ολοι σας γουσταρετε τα διαβολοσπερματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο την 'προς Ρωμαιους πρωτη του Παυλου επιστολη' σε απλη Ελληνικη γλωσσα.

    "....τους. 22 Ενώ ισχυρίζονταν πως είναι σοφοί, έγιναν μωροί,
    23 και άλλαξαν τη δόξα του άφθαρτου Θεού με ομοίωμα εικόνας φθαρτού ανθρώπου και
    πτηνών και τετραπόδων και ερπετών.
    24 Γι’ αυτό τους παράδωσε ο Θεός στις επιθυμίες των καρδιών τους σε ακαθαρσία, ώστε
    να ατιμάζουν τα σώματά τους μεταξύ τους, 25 αυτοί που μετάλλαξαν την αλήθεια του
    Θεού με το ψέμα, και σεβάστηκαν και λάτρεψαν την κτίση παρά τον Κτίστη, που είναι
    ευλογητός στους αιώνες. Αμήν.
    26 Γι’ αυτό τους παράδωσε ο Θεός σε ατιμωτικά πάθη: γιατί και τα θηλυκά τους
    μετάλλαξαν τη φυσική χρήση του σώματός τους στην αφύσικη, 27 κι όμοια και οι
    αρσενικοί, αφού άφησαν τη φυσική χρήση του θηλυκού, κατακάηκαν από την όρεξή τους ο
    ένας προς τον άλλο, αρσενικοί με αρσενικούς, ενώ κατεργάζονταν άσχημες πράξεις και
    λάβαιναν στους εαυτούς τους το μισθό που τους έπρεπε της πλάνης τους.
    28 Και καθώς δε δοκίμασαν για να έχουν το Θεό με επίγνωση, τους παράδωσε ο Θεός σε
    κίβδηλο νου, ώστε να κάνουν όσα δεν πρέπει...."

    Ο Αποστολος λοιπον μας το λεει ξεκαθαρα για το θεμα της ομοφυλοφιλιας.

    Και αυτο το "..λαβαιναν στους εαυτους τους το ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΤΟΥς ΕΠΡΕΠΕ της πλανης τους..", δεν ειναι φανερο οτι αυτη η τιμωρια (μισθος) Του Θεου για οσους δεν υπακουουν τις Θειες Εντολες, ειναι η απαισια νοσος του AIDS που επεσε ως καταρα πανω στους κιναιδους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive