Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ! ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ: «ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ» !

 

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ & ΞΗΛΩΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ!
 

1 σχόλιο:

  1. Τη ζωή που δεν θα γεννηθεί ποτέ εξαιτίας της άμβλωσης την σκέφτηκε κανείς. Μετά μας φταίει η υπογεννητικότητα. Ο Μπάιντεν το ρίχνει σε άλλο ζήτημα "πως μπορεί να γεννήσει μια κοπέλα(που βιάστηκε) το παιδί του βιαστή της". Δεν λέει όμως ο Μπάιντεν, γιατί δεν τον συμφέρει, ότι έχει γεμίσει τις ΗΠΑ με λαθρομετανάστες κάποιοι από τους οποίους είναι βιαστές ακόμα και ανήλικων κοριτσιών. Είναι τα αποτελέσματα της αθρόας μετανάστευσης που πληρώνουν οι τοπικές κοινωνίες, η ένταξη των μεταναστών στην αμερικάνικη κοινωνία που διαφημίστηκε αλλά δεν έγινε πράξη από το κόμμα των Δημοκρατικών. Τα ίδια συμβαίνουν και στην Ευρώπη(και στην Ελλάδα). Έχουμε τους μπαιντενόπουλους Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Ανδρουλάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive