Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Αγάπη άνευ όρων (θα βολευτούμε όλοι! ο Έλληνας μας ανέχεται.)


Αυτό δεν είναι αγάπη, είναι λατρεία, ο άνθρωπος ξεπέρασε και κάθε ( πρόσχημα ) γιατί αγαπάει, όχι όμως το λαό που υπηρετεί ούτε και τα συμφέροντα του, Αντιθέτως. αν τον αγαπούσε τον Έλληνα σαν υπουργός ανάπτυξης θα έπρεπε να δώσει θέσεις εργασίας στα παιδιά των Ελλήνων....

Ομως η Ελλάδα ολοένα και πιο φτωχή γίνεται επομένως οι θέσεις εργασίας και μάλιστα οι καλές θέσεις εργασίας είναι για τους λίγους τους έχοντες και κατέχοντες για αυτούς δηλαδή που παλεύουν δήθεν για το [ καλό των Ελλήνων] αλλά υπηρετούν μόνο την τσέπη τους .

Πριν λίγες μέρες μάθαμε για τον διορισμό του γιου του πρωθυπουργού πριν λίγους μήνες μάθαμε για τον διορισμό της κόρης του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κυρίου Μητσοτάκη τώρα σειρά έχει ο αντιπρόεδρος μιας όμως και το παιδί του είναι μικρό σαν καλός πατριός και σύζυγος φρόντισε να διορίσει την κόρη της κυρίας Μανωλίδου.

Λίγες μέρες πριν μάθαμε και για την αρχηγό υπό σκιάν της Ν.Δ (κ Ντορα) και τη μεγάλη μπίζνα της κόρης της κυρίας Μπακογιάννης με την εταιρεία ή μάλλον με μία από τις εταιρείες χρηματοοικονομικές που διατηρεί η κυρία Αλεξία Μπακογιάννη, κι όλα βαίνουν καλώς.

Πρέπει να αναρωτηθεί κανείς, καλά βρε Έλληνα αντιλαμβάνεσαι; γιατί σε ενοχλεί όταν σου λένε ότι κοιμάσαι; Ένας λαός που θέλει και επιδιώκει με την Aνοχή του την διαφθορά μάλλον του αξίζει να ζει στην διαφθορά … nea365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive