Σάββατο 28 Μαΐου 2022

ΤΟ "ΦΑΓΑΝΕ" ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ. Παίδων: «Μας καταστρέψανε» λένε οι γονείς του βρέφους που πνίγηκε με το γάλα του. Είχαν μεταφέρει το μωρό στο νοσοκομείο καθώς είχαν φοβηθεί ότι έχει κορωνοϊό...

 Παίδων: «Μας καταστρέψανε» λένε οι γονείς του βρέφους που πνίγηκε με το γάλα του

Ξεσπούν οι γονείς που παρέλαβαν νεκρό το νεογέννητο παιδί τους από το νοσοκομείο Παίδων. Το βρέφος που νοσηλευόταν σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, πνίγηκε με το γάλα του, χωρίς κανένας να το καταλάβει, με τις νοσηλεύτριες να το εντοπίζουν νεκρό την επόμενη μέρα....

«Οικογενειακώς μας καταστρέψανε. Ούτε ένα συγνώμη δεν μου ζήτησε κάποιος εκεί μέσα. Ένα συγνώμη ήθελα να το ακούσω από τους υπεύθυνους. Δεν μου έμεινε και κάτι άλλο να κάνω μόνο αυτή τη μήνυση. Δεν το πιστεύω ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε ένα υγιέστατο μωρό», δήλωσε ο πατέρας του μωρού.

Όπως εξήγησε ο πατέρας, είχαν μεταφέρει το μωρό στο νοσοκομείο καθώς είχαν φοβηθεί ότι έχει κορωνοϊό. οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι το παιδί ήταν υγιέστατο. Λίγο προτού πάρει εξιτήριο το βρέφος, οι γιατροί τους κάλεσαν και τους ενημέρωσαν ότι ήταν νεκρό:

«Ενώ μας έπαιρναν τηλέφωνο και μας λέγανε ότι “είναι ένα παιδί υγιέστατο γιατί μας το φέρατε εδώ” δηλαδή μας ρίχνανε και ευθύνες γιατί το πήγαμε εκεί… Στις 8-9 ημέρες βρήκαμε πέντε κλήσεις από το νοσοκομείο ξυπνώντας εκείνο το πρωί.

Κατάλαβα με τη μία με τις πέντε αναπάντητες ότι κάτι έχει συμβεί και παίρνουμε τηλέφωνο και μας είπανε ό,τι χειρότερο μπορούσαμε να ακούσουμε, ότι έγινε εισρόφηση γάλακτος. Ότι το παιδί ταΐστηκε τρεις παρά τέταρτο το πρωί και έξι παρά τέταρτο το πρωί βρέθηκε ωχρό, πνιγμένο μέσα το γάλα του» περιέγραψε ο πατέρας.

Οι γιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή, ωστόσο ήταν κλινικά νεκρό, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή δύο μέρες μετά. Στην αιτία θανάτου του, αναφέρεται ότι το παιδί κατέληξε καθώς υπέστη διάμεση πνευμονίτιδα και η υποξική εγκεφαλοπάθεια.

Οι γονείς αποφάσισαν να κινηθούν νομικά και για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία. Μένει να αποφασίσει ο εισαγγελέας εάν θα ασκηθεί ποινική δίωξη.primenews.press

1 σχόλιο:

  1. ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ,ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ.,,,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ...ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ..ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ...ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ..ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΚΑΝΟΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ....ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΑΚΟΥΣ Κ.ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ....ΠΗΡΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ...
    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive