Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Η "Συνθήκη Πανδημίας" της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας Θα Τερματίσει την Ελευθερία όπως την Ξέρουμε και Θα Παραδώσει τα "Κλειδιά της Εξουσίας" στον Μεγαλύτερο Ιδιώτη Χρηματοδότη του, τον κ. Bill Gates.

 

Το παρακάτω κείμενο αφορά την προτεινόμενη νέα συνθήκη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την πανδημία, η οποία μπορεί δυνητικά να εξαλείψει την εθνική κυριαρχία όπως την ξέρουμε. Αφορά επίσης την κοινοτοπία του κακού και τον αντίκτυπο των ατομικών καθημερινών επιλογών μας στις μελλοντικές γενιές και την ιστορία του κόσμου....

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Από την Tessa Lena

--> Τι συμβαίνει με τη "Συνθήκη για την πανδημία" του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ;

Τον Δεκέμβριο του 2021, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε το σχέδιό του να αναπτύξει μια νέα συνθήκη για την πανδημία που θα "ενισχύει" τη διεθνή συνεργασία κατά τη διάρκεια μελλοντικών πανδημιών. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Η γλώσσα της ανακοίνωσης ήταν ασαφής, οπότε πρέπει να την ερμηνεύσουμε στο πλαίσιο της. Εδώ είναι από το στόμα του αλόγου: (Δεκέμβριος 2021):

"Σε μια απόφαση συναίνεσης με στόχο την προστασία του κόσμου από μελλοντικές κρίσεις μολυσματικών ασθενειών, η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας συμφώνησε σήμερα να ξεκινήσει μια παγκόσμια διαδικασία για την κατάρτιση και διαπραγμάτευση μιας σύμβασης, συμφωνίας ή άλλου διεθνούς μέσου στο πλαίσιο του Καταστατικού του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την ενίσχυση της πρόληψης, της ετοιμότητας και της αντιμετώπισης πανδημιών.

Ο Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, δήλωσε ότι η απόφαση της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας είναι ιστορική από τη φύση της, ζωτικής σημασίας για την αποστολή της και αντιπροσωπεύει μια ευκαιρία που δίνεται μία φορά στη γενιά για την ενίσχυση της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής της υγείας για την προστασία και την προώθηση της ευημερίας όλων των ανθρώπων".

Περισσότερα από "το στόμα του αλόγου" (Απρίλιος 2022):

"Σε μια απόφαση συναίνεσης με στόχο την προστασία του κόσμου από μελλοντικές κρίσεις λοιμωδών νόσων, τον Δεκέμβριο του 2021 η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας συμφώνησε να δώσει το έναυσμα για μια παγκόσμια διαδικασία με τη σύσταση ενός διακυβερνητικού διαπραγματευτικού οργάνου (ΔΔΟ) για τη σύνταξη και διαπραγμάτευση μιας σύμβασης, συμφωνίας ή άλλου διεθνούς μέσου στο πλαίσιο του Καταστατικού του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την ενίσχυση της πρόληψης, της ετοιμότητας και της αντιμετώπισης πανδημιών ...

Στο πλαίσιο αυτής της ιστορικής απόφασης, η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας ζήτησε από τον Γενικό Διευθυντή να πραγματοποιήσει δημόσιες ακροάσεις, σύμφωνα με την καθιερωμένη πρακτική του ΠΟΥ, για να υποστηρίξει το έργο του INB. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του INB, ο πρώτος γύρος αυτών των ακροάσεων ορίστηκε για τις 12-13 Απριλίου 2022, ενώ ο δεύτερος γύρος για τις 16-17 Ιουνίου. Αυτές οι πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες για τον πρώτο γύρο ακροάσεων αναμένεται να ισχύουν και για τον δεύτερο γύρο".

--> Ψέματα, ψέματα, ψέματα

Ας ξεκινήσουμε με το θέμα της διαστρεβλωμένης γλώσσας. Σε έναν ειλικρινή κόσμο χωρίς σκοτεινές ατζέντες, χωρίς τέταρτη βιομηχανική επανάσταση και χωρίς ανάποδη γλώσσα, η συνθήκη τους θα μπορούσε να ακούγεται σαν μια όμορφη ιδέα. Όπως, τι μπορεί να είναι κακό με την καλοπροαίρετα καθοδηγούμενη, ουσιαστική διεθνή συνεργασία κατά τη διάρκεια μιας περιόδου κρίσης; Ένα όμορφο παραμύθι, όχι;

Δυστυχώς, δεν είναι καθόλου παραμύθι, αλλά μοιάζει περισσότερο με ταινία τρόμου, επειδή ζούμε σε έναν κόσμο ξεδιάντροπου ψέματος και ανάποδης γλώσσας - και οι λέξεις δεν σημαίνουν πλέον αυτό που υποτίθεται ότι σημαίνουν.

Για να μας εξαπατήσουν, οι γραφειοκράτες προσπαθούν να δημιουργήσουν στο μυαλό μας την αίσθηση ότι μαζεύονται για να μας προστατεύσουν, σαν ένα καλοπροαίρετο συμβούλιο σοφών ιθαγενών γιαγιάδων - ενώ στην πραγματικότητα είναι περισσότερο σαν να στοχεύουν να μας παγιδεύσουν, όντας μια συμμορία άπληστων και αδίστακτων λύκων με προβιά προβάτου που είναι.

"Υγεία" δεν σημαίνει πραγματική υγεία, αλλά μάλλον την προώθηση κάθε προϊόντος ή παρέμβασης που είναι επιθυμητή για τους μετόχους και τους διευθύνοντες συμβούλους των φαρμακευτικών και τεχνολογικών εταιρειών.

Ακριβώς όπως ο Fauci εξίσωσε πρόσφατα τον εαυτό του με την επιστήμη, τα φερέφωνα των εταιρειών εξισώνουν οτιδήποτε θέλουν να μας πουλήσουν ή να μας επιβάλουν με την "υγεία" και στη συνέχεια λένε ότι προστατεύουν την "υγεία" μας, ενώ στην πραγματικότητα προστατεύουν απλώς τις τσέπες τους.

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι ηγέτες μας (μετάφραση: οι συνάνθρωποί μας που δεν έχουν κανένα εγγενές πλεονέκτημα απέναντί μας, αλλά που έχουν προχωρήσει στη βάση του ότι είναι εξαιρετικά πεινασμένοι για εξουσία) εκμεταλλεύονται πλήρως το γεγονός ότι προκειμένου να κάνουν καταστροφικά πράγματα με τη μικρότερη δυνατή αντίσταση, στη συνέχεια μπορούν να τα ονομάσουν "χρήσιμα πράγματα που είναι καλά για τον λαό" και να τη γλιτώσουν για κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι το κόλπο!

Και εκτός αυτού, αν τα τελευταία δύο χρόνια είναι ενδεικτικά, η "διεθνής συνεργασία" σημαίνει στην πράξη ότι όλοι οι ηγέτες που συνδέονται με το WEF προχωρούν και ρίχνουν τον λαό τους κάτω από το λεωφορείο με ομοφωνία, υπό τον ήχο της ομοιόμορφης επικοινωνίας στα μέσα ενημέρωσης.

"Διεθνής συνεργασία" σημαίνει ότι όλες οι χώρες κάνουν το ίδιο καταστροφικό πράγμα, με αποτέλεσμα τον άσκοπο ανθρώπινο θάνατο και πόνο, τη διατάραξη των κοινωνικών δομών και της παγκόσμιας οικονομίας, και όλα αυτά για να ανοίξουν το δρόμο για την αγαπημένη τους "νέα κανονικότητα". Αυτή είναι διεθνής συνεργασία!

--> Δημόσιες ακροάσεις

Δεδομένης της αυτοαποκαλούμενης ιστορικότητας αυτής της συνθήκης, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αφιέρωσε δύο ολόκληρες ημέρες στον πρώτο γύρο των δημόσιων ακροάσεων (και δεν το διαφήμισε ιδιαίτερα). Ο πρώτος γύρος πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2022. Ο δεύτερος γύρος θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Η Dr. Tess Lawrie έγραψε ένα πολύ συγκινητικό άρθρο σχετικά με τη συνθήκη του ΠΟΥ για την πανδημία και την υποβολή σχολίων με βίντεο από το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία.

Ακολουθούν τα σχόλια της Dr. Lawrie σχετικά με την προτεινόμενη συνθήκη, αφού είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε μια κλήση με τον ΠΟΥ (καθώς και με το UNAIDS, τον Συνασπισμό για τις καινοτομίες ετοιμότητας για επιδημίες, το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ και την Ένωση Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας) στο πλαίσιο της διαδικασίας υποβολής.

  • - Καλεί για "ανθρωποκεντρική ασφάλεια" και όχι μόνο για "υγειονομική ασφάλεια". Προφανώς, δεν θέλουν να ελέγχουν μόνο το σώμα σας, αλλά κάθε πτυχή της ζωής σας.

  • - Γρήγορη έγκριση των διαγνωστικών έκτακτης ανάγκης - και ενιαία κανονιστική καταχώριση για τα διαγνωστικά. Με άλλα λόγια, περισσότερος έλεγχος.

  • - Ισότιμη πρόσβαση στα εμβόλια και "ένας μηχανισμός που θα καθιστά τους παραβάτες υπόλογους". Έτσι, εάν ένα έθνος καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ένα εμβόλιο δεν είναι ασφαλές - όπως συνέβη σε αυτή την τελευταία πανδημία - ο ΠΟΥ θα έχει τη δύναμη να το παρακάμψει και να εμβολιάσει τον πληθυσμό του ούτως ή άλλως.

  • - Τα εμβόλια θα πρέπει να αναπτύσσονται εντός 100 ημερών. Αυτό είναι παράλογο. Τα ασφαλή φάρμακα χρειάζονται δέκα χρόνια για να δοκιμαστούν επαρκώς και να κηρυχθούν ασφαλή. Υπάρχουν περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια άτομα στη βάση δεδομένων του ΠΟΥ που έχουν υποστεί βλάβη από τα εμβόλια Covid και αυτό μπορεί να είναι η κορυφή του παγόβουνου.

Συμφωνώ ότι αυτά τα bullet points ακούγονται σαν να πρόκειται για έλεγχο, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έρχεται με περισσότερη λογοκρισία!

--> Περισσότερη λογοκρισία

Ενώ τα δημόσια σχόλια ήταν ανοιχτά, η εκστρατεία #StopTheTreaty του Παγκόσμιου Συμβουλίου για την Υγεία, όπου η Dr. Tess Lawrie είναι μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής, ήταν το θέμα συζήτησης στην "κοινότητα της ελευθερίας". Αλλά αν την αναζητούσατε στο Google, δεν θα γνωρίζατε τίποτα γι' αυτήν! Ακολουθεί αυτό που έγραψα λίγες ώρες μετά τη λήξη της περιόδου σχολιασμού:

"Αν αναζητήσετε τη φράση "WHO pandemic treaty" στο DuckDuckGo, το #StopTheTreaty εμφανίζεται ανάμεσα στα κορυφαία αποτελέσματα. Στο Google όμως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αν πραγματικά αναζητήσετε τη φράση "stop the treaty", στο DuckDuckGo το #StoopTheTreaty είναι το νούμερο ένα αποτέλεσμα. Το Google, από την άλλη πλευρά, σας λέει όλα όσα θέλατε ποτέ να μάθετε για τη Συνθήκη των Βερσαλλιών του 1919)!"

--> Για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, δεν είναι το πρώτο ροντέο

Είναι περίεργο ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΠΟΥ προσπαθεί να εξυπηρετήσει τη φαρμακοβιομηχανία και τους διάφορους μετόχους της βιομηχανίας χρησιμοποιώντας την "ετοιμότητα για πανδημία" ως νομικό εργαλείο.

Για παράδειγμα, το 2009, ανακοίνωσαν μια πανδημία γρίπης (Η1Ν1) που ενεργοποίησε τις συμφωνίες αγοράς εμβολίων και ανάγκασε τις συμμετέχουσες χώρες σε μεγάλες παρτίδες δόσεων που δεν χρειάζονταν. Η εσπευσμένη κυκλοφορία ενός υποδεέστερου ιατρικού προϊόντος οδήγησε, μεταξύ άλλων, σε ένα "φιάσκο ναρκοληψίας".

Δείτε το βίντεο ε δ ώ:

Σύμφωνα με την έκθεση της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης:

"Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση ανησυχεί για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η πανδημία γρίπης Η1Ν1, όχι μόνο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), αλλά και από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε εθνικό επίπεδο.

Είναι ιδιαίτερα προβληματισμένο από ορισμένες από τις συνέπειες των αποφάσεων που ελήφθησαν και των συμβουλών που δόθηκαν, οι οποίες οδήγησαν σε στρέβλωση των προτεραιοτήτων των υπηρεσιών δημόσιας υγείας σε ολόκληρη την Ευρώπη, σε σπατάλη μεγάλων ποσών δημόσιου χρήματος, καθώς και σε αδικαιολόγητες φοβίες και φόβους για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει το ευρωπαϊκό κοινό στο σύνολό του.

Η Συνέλευση σημειώνει ότι έχουν εντοπιστεί σοβαρές ελλείψεις όσον αφορά τη διαφάνεια των διαδικασιών λήψης αποφάσεων σχετικά με την πανδημία, οι οποίες έχουν δημιουργήσει ανησυχίες σχετικά με την πιθανή επιρροή της φαρμακοβιομηχανίας σε ορισμένες από τις σημαντικότερες αποφάσεις σχετικά με την πανδημία.

Η Συνέλευση φοβάται ότι αυτή η έλλειψη διαφάνειας και λογοδοσίας θα έχει ως αποτέλεσμα την κατακόρυφη πτώση της εμπιστοσύνης στις συμβουλές που παρέχονται από τα σημαντικότερα ιδρύματα δημόσιας υγείας. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό στην περίπτωση της επόμενης ασθένειας πανδημικής εμβέλειας - η οποία μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο σοβαρή από την πανδημία Η1Ν1 ...

Ο εισηγητής θεωρεί ότι ορισμένα από τα αποτελέσματα της πανδημίας, όπως απεικονίζονται στην παρούσα έκθεση, ήταν δραματικά: η στρέβλωση των προτεραιοτήτων των υπηρεσιών δημόσιας υγείας σε όλη την Ευρώπη, η σπατάλη τεράστιων ποσών δημόσιου χρήματος, η πρόκληση αδικαιολόγητου φόβου μεταξύ των Ευρωπαίων, η δημιουργία κινδύνων για την υγεία μέσω εμβολίων και φαρμάκων που ενδεχομένως δεν είχαν ελεγχθεί επαρκώς πριν εγκριθούν με διαδικασίες ταχείας διαδικασίας, είναι όλα παραδείγματα αυτών των αποτελεσμάτων".

Ακόμα και το Forbes έγραψε το 2010 ότι: "από την αρχή οι ενέργειες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας κυμαίνονταν από αμφιλεγόμενες έως κατάφωρα ανίκανες". Ένα συγκλονιστικό απόσπασμα:

"Οι αμφίβολες αποφάσεις του ΠΟΥ καταδεικνύουν ότι οι αξιωματούχοι του είναι πολύ άκαμπτοι ή πολύ ανίκανοι (ή και τα δύο) για να κάνουν τις απαραίτητες προσαρμογές στο σύστημα προειδοποίησης για πανδημία - ελλείψεις που έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε από έναν οργανισμό που αμφισβητείται επιστημονικά, έχει αυτοπεποίθηση και δεν λογοδοτεί.

Ο ΠΟΥ μπορεί να είναι σε θέση να εκτελεί και να αναφέρει την παγκόσμια επιτήρηση - δηλαδή να μετρά αριθμούς κρουσμάτων και θανάτων - αλλά ο πολιτικός του ρόλος θα πρέπει να είναι δραστικά περιορισμένος.

Οι γραφειοκράτες του ΟΗΕ παριστάνουν τις αυθεντίες για κάθε είδους προϊόντα, δημόσια πολιτική και ανθρώπινες δραστηριότητες, από την ερημοποίηση και τη βιοποικιλότητα μέχρι τη ρύθμιση των χημικών ουσιών, τις χρήσεις των ωκεανών και τις δοκιμές γενετικά τροποποιημένων φυτών.

Ωστόσο, οι ρυθμιστικές πολιτικές, οι απαιτήσεις και τα πρότυπα του ΟΗΕ συχνά αψηφούν την επιστημονική συναίνεση και την κοινή λογική. Οι αξιωματούχοι του δεν είναι φίλοι του εμπορίου, της δημόσιας υγείας ή της προστασίας του περιβάλλοντος. Το αποτέλεσμα είναι ένας πιο επισφαλής, πιο επικίνδυνος και λιγότερο ανθεκτικός κόσμος. Όταν πρόκειται για πανούκλα, ο ΟΗΕ μπορεί να είναι η μεγαλύτερη πανούκλα από όλες".

--> Τι είναι η Πανδημία, τέλος πάντων;

Είναι αξιοσημείωτο ότι λίγο πριν ο ΠΟΥ κηρύξει πανδημία, άλλαξε τον ορισμό της λέξης. Από το British Medical Journal:

"Ο ΠΟΥ για χρόνια όριζε τις πανδημίες ως επιδημίες που προκαλούσαν "τεράστιο αριθμό θανάτων και ασθενειών", αλλά στις αρχές Μαΐου 2009 αφαίρεσε αυτή τη φράση - που περιγράφει ένα μέτρο σοβαρότητας - από τον ορισμό.

Βασικοί επιστήμονες που συμβούλευαν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας σχετικά με τον σχεδιασμό για μια πανδημία γρίπης είχαν κάνει αμειβόμενη εργασία για φαρμακευτικές εταιρείες, οι οποίες είχαν να κερδίσουν από την καθοδήγηση που ετοίμαζαν. Αυτές οι συγκρούσεις συμφερόντων δεν αποκαλύφθηκαν ποτέ δημοσίως από τον ΠΟΥ και ο ΠΟΥ απέρριψε τις έρευνες σχετικά με τους χειρισμούς του για την πανδημία A/H1N1 ως "θεωρίες συνωμοσίας".

Μια κοινή έρευνα του BMJ και του Bureau of Investigative Journalism αποκάλυψε στοιχεία που εγείρουν ανησυχητικά ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο ΠΟΥ διαχειρίστηκε τις συγκρούσεις συμφερόντων μεταξύ των επιστημόνων που συμβούλευαν τον σχεδιασμό της πανδημίας, καθώς και σχετικά με τη διαφάνεια της επιστήμης που διέπει τις συμβουλές του προς τις κυβερνήσεις.

Ήταν σκόπιμο για τον ΠΟΥ να λαμβάνει συμβουλές από εμπειρογνώμονες που είχαν δηλωτέους οικονομικούς και ερευνητικούς δεσμούς με φαρμακευτικές εταιρείες που παράγουν αντιικά φάρμακα και εμβόλια κατά της γρίπης;"

--> Καυχιέται για τα "κόλπα"

Το 2019, ο Marc Van Ranst, Βέλγος επίτροπος για τη γρίπη, έδωσε μια ομιλία στο συνέδριο του ESWI/Chatham House Influenza Pandemic Preparedness Stakeholders Conference. Περίπου στα 13 λεπτά, καυχιόταν για το πώς "έκανε κατάχρηση του γεγονότος ότι οι κορυφαίοι, κορυφαίοι ποδοσφαιρικοί ... ποδοσφαιρικοί σύλλογοι στο Βέλγιο εμβολιάστηκαν ανάρμοστα και ενάντια σε όλες τις συμφωνίες ... έκαναν τους ποδοσφαιριστές τους ανθρώπους προτεραιότητας". Το ακροατήριο απάντησε με γέλια.

Δείτε το βίντεο ε δ ώ:

--> "Εμπιστευθείτε τον ΠΟΥ"

Για να κατανοήσει κανείς τη διαφθορά στο εσωτερικό του ΠΟΥ, μπορεί να παρακολουθήσει ένα ντοκιμαντέρ πριν από την πανδημία με τίτλο "Trust WHO", παραγωγής Lilian Franck. Μεταξύ άλλων, εξετάζει διάφορες συγκρούσεις συμφερόντων, καθώς και τα παραδείγματα για το πώς ο οργανισμός έχει επηρεαστεί από την καπνοβιομηχανία και την πυρηνική βιομηχανία.

Δείτε το βίντεο ε δ ώ:

--> Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν Καπελωθεί

Πέρυσι, πήρα συνέντευξη από τη Mary Otto-Chang, πρώην υπάλληλο των Ηνωμένων Εθνών, η οποία μίλησε για την αεροπειρατεία των Ηνωμένων Εθνών και τη συμφωνία του 2019 μεταξύ των Ηνωμένων Εθνών και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που έχει ως στόχο συνεργασίας την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση.

Έτσι, αυτό που βλέπουμε είναι η χρήση της εξουσίας του ΟΗΕ ως δήθεν δίκαιου και θαυμάσιου διεθνούς οργανισμού που προστατεύει τους ανθρώπους για τους εμπορικούς και φιλοσοφικούς στόχους των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου. Τι περίπλοκο ψέμα!

Δείτε το βίντεο ε δ ώ:

--> Η κοινοτυπία του Κακού

Τα περισσότερα φρικτά πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι ο ένας στον άλλον δεν έρχονται από το πουθενά. Συνήθως υπάρχει μια περίοδος "προθέρμανσης" κατά την οποία οι κακές πράξεις ευτελίζονται και οι αισθήσεις των ανθρώπων "επανεκπαιδεύονται".

Μερικές φορές, χρησιμοποιώντας την ανάποδη γλώσσα, οι αισθήσεις των ανθρώπων επανεκπαιδεύονται σε βαθμό που να ανταλλάσσουν εντελώς τα νοήματα, όπου ο πόλεμος γίνεται ειρήνη και ο φόνος γίνεται συμπόνια. Χρειάζεται χρόνος για να αποανθρωποποιηθούν ολόκληρες δημογραφικές ομάδες - με βάση μια συγκεκριμένη εθνικότητα, ή θρησκεία, ή κατάσταση υγείας, ή οποιαδήποτε άλλη αυθαίρετη ένταξη.

Για παράδειγμα, στις αρχές της ναζιστικής Γερμανίας, υπήρχε μια εκστρατεία για τη δολοφονία παιδιών με νοητική αναπηρία (και επίσης για την πραγματοποίηση απάνθρωπων πειραμάτων πάνω τους), και στους γονείς συχνά έλεγαν ότι τα παιδιά τους απομακρύνονταν για καλύτερη φροντίδα. Οι γονείς δεν γνώριζαν ότι τα παιδιά τους δολοφονούνταν - αλλά οι νοσοκόμες που σκότωναν τα ανάπηρα άτομα γνώριζαν ακριβώς τι έκαναν, αλλά ίσως κάποιες από αυτές πίστευαν ότι εκτελούσαν πράξεις ελέους!

Υπάρχει ένα ισχυρό, απαραίτητο ντοκιμαντέρ για το θέμα αυτό, που ονομάζεται "Οι δολοφονικές νοσοκόμες του Τρίτου Ράιχ". Έγραψα γι' αυτό πέρυσι:

"Το μόνο πράγμα που χρειαζόταν για να κάνουν οι νοσοκόμες τη μετάβαση στη ζώνη τρόμου ήταν να αποφασίσουν ότι οι καημένοι οι πάσχοντες ηλίθιοι δεν είχαν καμία εξουσία. Από τη στιγμή που στο μυαλό τους, οι νοσοκόμες αφαίρεσαν από τα ανάπηρα παιδιά και τους ψυχικά ασθενείς ενήλικες την ανθρώπινη δράση τους και τα μετέτρεψαν σε πλάσματα που μοιάζουν με κατοικίδια ζώα που υποφέρουν, η θανάτωσή τους έγινε ενάρετη. Οι νοσοκόμες κρατούσαν τα ανάπηρα μωρά με αγάπη και μετά τα σκότωναν".

--> Οι Επιλογές μας Έχουν Σημασία

Κάτι που έχω σκεφτεί πολύ κατά τη διάρκεια της ζωής μου είναι πως οι επιλογές μας έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες: για εμάς τους ίδιους, για τους ανθρώπους γύρω μας, ακόμα και για την ιστορία του κόσμου!

Για παράδειγμα, για να επανέλθουμε στο θέμα της ετοιμότητας για πανδημίες, πολλά από όσα συνέβησαν στις ΗΠΑ το 2020 έγιναν δυνατά χάρη στην απόφαση του Μπους το 2005 να ξανακάνει το σχέδιο ετοιμότητας για πανδημίες. Ποιος του έδωσε σημασία το 2005; Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα είχε τόσο βαθύ αντίκτυπο στη ζωή μας; Κανείς, μάλλον, εκτός από τους ανθρώπους που το σχεδίασαν. Και όμως, εδώ είμαστε ...

Ή ένα άλλο παράδειγμα. Όταν οι άνθρωποι αποδέχονται τη λογοκρισία κατά των ομάδων με τις οποίες δεν σχετίζονται, συχνά δεν σκέφτονται ότι οι λογοκριτές θα έρθουν για αυτούς μετά - κι όμως, τις περισσότερες φορές αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Ή μερικές φορές, μια επιλογή που κάναμε σε πολύ νεαρή ηλικία επιστρέφει σε μας χρόνια αργότερα, και ό,τι προσπαθήσαμε να αποφύγουμε μας κοιτάζει κατάματα, και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ούτως ή άλλως.

Πράγμα που σημαίνει ότι το θάρρος και η προσπάθεια να κάνουμε το σωστό δεν είναι μόνο αξιέπαινα, αλλά και πολύ πρακτικά, ειδικά σε δύσκολες εποχές.

Σίγουρα δεν υπάρχει καμία φόρμουλα και καμία καθολική συνταγή για μια τέτοια εποχή, αλλά είναι σημαντικό να βλέπουμε τους απατεώνες στις υψηλές καρέκλες γι' αυτό που είναι (ακόμα και όταν μιλούν για συνθήκες ετοιμότητας για πανδημία "για το δικό μας καλό") και να τους διακρίνουμε χωρίς να φοβόμαστε. Όταν στεκόμαστε ενωμένοι, με την αγάπη στην καρδιά μας, είμαστε δυνατοί.


Για να βρείτε περισσότερα από το έργο της Tessa Lena, φροντίστε να δείτε το βιογραφικό της, Tessa Fights Robots.

------------------

Δικτυογραφία :

The W.H.O’s ‘Pandemic Treaty’ will end Freedom as we know it and hand the ‘keys to power’ to its largest private funder, Mr Bill Gates – The Expose

https://dailyexpose.uk/2022/05/08/who-pandemic-treaty-power-a-warning/

2 σχόλια:

  1. https://i0.wp.com/fakeologist.com/wp-content/uploads/2022/05/20220507_1350282649559230508870425.jpg?w=625&ssl=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είστε έτοιμοι για την Παγκόσμια Σύρραξη και να μη φοβάστε - Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός
    https://www.youtube.com/watch?v=3STD7aM3Vos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive