Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Τι σκοτώνει τη γενιά των millennials; Φάρμακα; Αυτοκτονίες; «Τσιμπήματα»; Καρκίνος;


Οι Millennials, περίπου ηλικίας 25 έως 40 ετών, παρουσίασαν αύξηση 84% στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα το φθινόπωρο. Η αύξηση αυτή συνέπεσε με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και την έγκριση των αναμνηστικών δόσεων...

 Άρθρο της Jessica Rose

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Σημείωση: σας συμβουλεύουμε να επιστρέψετε σε αυτό το άρθρο καθώς θα ενημερώνεται συνεχώς! Και είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να συνεισφέρετε! Αυτή η υποστοίβα απέχει πολύ από το να έχει ολοκληρωθεί.

Όπως γνωρίζετε, κοιτάζω γύρω μου στο VAERS νεαρά άτομα που έχουν αναφέρει ότι πεθαίνουν εδώ και λίγο καιρό και θέλω να μοιραστώ κάποια δεδομένα και να λάβω κάποια σχόλια.

Για το θέμα των υπερβολικών θανάτων νέων, εισαγάγετε τον Edward Dowd. Είναι ένας ενδιαφέρον τύπος. Ήταν διαχειριστής χαρτοφυλακίου για την πολυεθνική εταιρεία επενδύσεων BlackRock και πρώην αναλυτής και στέλεχος της Wall Street. Μιλήσαμε σε μια συνάντηση πριν από λίγο καιρό. Πιο πρόσφατα έχει μιλήσει για τους νέους θανάτους με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο: στο πλαίσιο του πολέμου του Βιετνάμ.

Οι Millennials, περίπου ηλικίας 25 έως 40 ετών, παρουσίασαν αύξηση 84% στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα το φθινόπωρο, είπε, περιγράφοντάς το ως τη «χειρότερη υπερβολική θνησιμότητα ποτέ, νομίζω, στην ιστορία». Ήταν η υψηλότερη αύξηση των υπερβολικών θανάτων από οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα πέρυσι, επτά φορές υψηλότερη από τη Silent Generation, εκείνων που είναι άνω των 85 ετών.

Και η αύξηση συνέπεσε με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και την έγκριση των αναμνηστικών δόσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive