Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος: Σαν σήμερα, έπεσε στο καθήκον ο ήρωας πιλότος, επιστρέφοντας από αερομαχία με Τούρκους

σμηναγός 

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο σμηναγός Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος εν ώρα καθήκοντος πετώντας με το μαχητικό αεροσκάφος Mirage 2000-5. Μία κάσκα, ένα κιτ επιβίωσης και μια μικρή σωστική λέμβος ήταν αυτά που βρήκαν οι διασώστες ανάμεσα στα συντρίμμια του Mirage 2000-5....

Ήταν το μαχητικό αεροσκάφος το οποίο κυβερνούσε ο αδικοχαμένος σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος– με καταγωγή από το Μορφοβούνι Καρδίτσας- που υπηρετούσε στην 331 Μοίρα της Πολεμικής Αεροπορίας και σαν σήμερα το 2018, «έφυγε» τη ζωή ύστερα από συντριβή κατά την προσπάθεια προσγείωσης.  Το αεροσκάφος του Γιώργου Μπαλταδόρου έπεσε στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Σκύρου. Το μαχητικό αεροσκάφος τύπου Mirage που κυβερνούσε ο σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος ήταν ένα από τα 25 καινούρια που είχε προμηθευτεί η Πολεμική Αεροπορία και είχε σταθμεύσει στην Τανάγρα και μετέπειτα στη Σκύρο ως ένα από τα αεροσκάφη επιφυλακής. Είχε καταγράψει δε, μόλις 800 ώρες πτήσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive