Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΒΟΥΛΗ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΑ!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ. ΦΩΤΟ

Ουγκάγκα μπουμ μπουμ χι γκάπα γκουμ μπιρλί γκαγκά αούγκιγκι αούγκιγκι μπάγκαλα γκάουγκα γκα… Ουγκάγκα μπουμ μπουμ χι γκάπα γκουμ μπιρλί γκαγκάαούγκιγκι αούγκιγκι μπάγκαλα γκάουγκα γκα… 

Ε, ρε γλέντια! Μεγαλεία στη Γαλλία η Βουλή των Ελλήνων! Και πάνω που λέγαμε, ότι τά ‘χαμε δει όλα με τον Αλέκθη και τους τρανς και σία που χαμουρεύονταν στα θεωρεία! Αλλά όχι! Το βαρέλι ξεπατώθηκε και τρέχα να βρεις τον πάτο… Ψάξε, ψάξε, δε θα τον βρεις…


Εδώ πλέον ανεβήκαμε level και τρέχουν και δε φτάνουν οι ηγέτες πρώτης γραμμής, ποιος θα πρωτοδώσει σόου στο greek kwlohaneion! Oh yeah! Προς τι οι γέλωτες; Δεν κατάλαβα! Είδατε εσείς αλλού κοτζάμ Ζελένσκι να καταφθάνει και μάλιστα όχι μόνος αλλά με το κατοικίδιό του και να δίνει τέτοια παράσταση; Παγκόσμια πρώτη, λέμεεεε…

΄Οχι πως το Cyprus πήγε πίσω! Κι εκεί τον στρίμωξαν και στη γωνία τον έτσι, να πάρει θέση για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο! ΄Οχι, παίζουμε! Αλλά εκεί ήταν που του έπεσε του προεδράρα και την έψαχνε! Ε, καλά, ας έβαζε ένα χεράκι η κερα – πρόεδρος του κυπριακού κ-υ-νοβουλίου, να του ξανασηκωθεί… Για τη σύνδεση μιλάω πάντα. Πού πήγε το μυαλό σας πονηρούλικα;
΄Η ακόμα καλύτερα, ας του έστελναν την κοπέλα από τη νέα ταινία του Σειρηνάκη, να βοηθήσει την κατάσταση…

Ωχ, τι βλέπω, καλέ; Με γελούν τα ματάκια μου ή πάλι ο πρόεδρας είναι;
Μωρ’ συ, ζαβό, τον Γκουζγκούνη γιατί δεν τον φωνάξατε, να μιλήσει στο κ@λοχανείο;

Ρε μπας και είσαστε ρατσιστές και προτιμάτε τους εισαγόμενους π – @- ρ- ν- ο στάρ;
Αλλά μάλλον η προεδράρα έχει πιο προχώ γούστα…

 

Αμ τι τον περάσατε, ρε ούφο; Για κανέναν οπισθοδρομικό σαν το Βλαδίμηρο;
Το κανελώνει το ρυζόγαλο ο έτσι… Τον πασπαλίζει τον κουραμπιέ… Τον μελώνει το λουκουμά…
Αλλά πιο πολύ τον παραδέχομαι, που μας έφερε live και τον … ΄Ελληνα από τη Μαριούπολη! Για να δείτε πόσο μας σκέφτεται και μας πονάει! Ελλάς – Ουκρανία συμμαχία!!!

Τι έγινε, ρε παιδιά; Α, όλα κι όλα! Δεν ξέρω τι μου λέτε εσείς για Αδάμ, Εύα και κουραφέξαλα. Εγώ βλέπω να επιβεβαιώνεται περίτρανα η θεωρία του Δαρβίνου! Και κάποιοι μάλιστα -όνομα και μη χωριό- αρνούνται πεισματικά να εξελιχθούν και παραμένουν στην προτέρα κατάσταση.
Ενώ εδώ παίρνουμε μάτι τον υψηλό προσκεκλημένο να απολαμβάνει το αποτέλεσμα παλινδρομικής κίνησης…

Τώρα βέβαια οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για ουσίες κι οινοπνεύματα αλλά εγώ τον έκοψα για καλό παιδί τον Ελληνάρα και δεν τα χάφτω αυτά! ΄Αλλωστε μου το επιβεβαίωσε κι η Ματίνα.

Γιατί, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, μας έσωσε ο Χαζόφ! Ναι, ρε σεις! Δε σας είχα πει, ότι θα λήξουν τα μέτρα, όταν βρει άντρα η Ματινάρα μας; Και δε βρέθηκε ένας από σας να προσφερθεί; Ου να μου χαθείτε, κότες!
Ε, λοιπόν το θαύμα έγινε! Είδε ο Χαζόφ τη δικιά μας, την αυθεντική ελληνική ομορφιά κι έπεσε τ’ ανάσκελα! Είδε και η θεάρα τον τέλειο άντρα, τον άντρα το σωστό, τον πρόστυχο, τον έξυπνο, το σεξουαλικό και με παίρνει ατάκα και επί τόπου στο όφωνο:
-Πού ΄σαι, μαρή; Τί ΄ν΄ τούτο; Ουάου! Τι άντρας! ΄Εχει αυτό το κάτι, το μπρουτάλ, που ξετρελαίνει τις γυναίκες! Και σιγά μην τον αφήσω να μου τον φάνε οι ξεϊγκλωτες, οι Ουκρανές! Μωρέ δε σφάξανε!
Και με τούτα και με κείνα μέτρα ΤΕΕΕΕΕΛΟΣ!!!! Από 2 Μαϊου ελεύθεροι οι κρατούμενοι για προαυλισμό! Και από Σεπτέμβρη, νά ‘μαστε καλά, τα κεφάλια μέσα…

Και κάτσε να δεις τώρα, τι φαεινή ιδέα μου ήρθε:
Ρε σεις, δε μαζεύουμε τους 301, μαζί με τους ακαταδίωκτους, την ανεξάρτητη ελληνική δικ@ιοσύνη και όλο το λοιπό σκυλολόι και να τους στείλουμε πακέτο στην Μπούτσα παρεούλα με τον τακουνάτο και το κατοικίδιο; Αφού τους αγαπάνε τόσο πολύ…

Το άλλο πάλι πού το πας; Ο Μαλάκας χτυπάει ΚΑΙ τις Φιλιππίνες!
Έλεος πια! Μέχρι εκεί έφτασε η χάρη του;
Μ….. Γ……

Να ρε, ποιον θα αναδείξουμε ως παγκόσμιο ηγέτη τώρα που οδεύουμε ακάθεκτοι προς παγκόσμια διακυβέρνηση! Εμ τι νομίζατε; Ποιον θα βάζαμε; Τον μπαρμπα Κλάους; ΄Ισα μωρή χ@μούρα!

Και κλάαααμα ο Great Reset…
Αλλά και το ζαβό, όσο να πεις, μιαν ανησυχία την έχει! Πώς ο Αλέκθηθ που φοβόταν, μη βγει ο Ντόναλντ εις το Αμέρικα; ΄Ετσι και τούτος σου λέει:
«Ελπίζω να μην μας βρει κι αυτό το κακό και βγει η Λεπέν στη Γαλλία…»

Γιατί, όχι που να το παινευτούν τα νεοταξιτάκια αλλά μιαν αλληλεγγύη την έχουν! ΄Οχι που νοιάζονται για την πάρτη τους αλλά για τη δημοκρατία ρε γαμ@το!
Και βλέπει και ο Μανωλάκης ο γεροντόφιλος την άνοδο της Μαρίν και νιώθει την ανάσα της στο σβέρκο του και ανησυχάει ο τσαμένος:
“Βάλτε όλοι πλάτη, μη βγει η Λεπέν και επιστρέψει το φάντασμα της ακροδεξιάς στην Ευρώπη!”
Ναι ρε σεις, είναι να παίζεις με αυτά; Εδώ διακυβεύεται η δημοκρατία μας! Ποια δημοκρατία;
Να, αυτή που στέλνεις sms για να πας για κατ…ρημα!
΄Η που σου ρίχνουν στο ψαχνό γιατί βγήκες έξω να διαμαρτυρηθείς και θα διασπείρεις τον αόρατο εχθρό…
΄Η που σε βάζουν στα γόνατα και ελέγχουν τα πιστοποιητικά σου…
΄Η πού έτσι και βρεθεί κάνα παιδί θετικό, το βουτάνε και μην τον είδατε τον Παναή…
Πώς είπατε; Τα τελευταία συμβαίνουν στην Κίνα; Ναι, μη φάτε! ΄Εχουμε γλαρόσουπα! Από φθινόπωρο θα μας ξηγήσουν κι εδώ το όνειρο με τη φονική μετάλλαξη ΧΕ – se mesa…
Αλλά εκεί που έχω πάρει ανάποδες είναι με τα βοθροκάναλα! Ρε σεις, έχω πάθει στερητικό! Πόσα είναι τα κρούσματα; Πόσοι οι διασωληνωμένοι; Πόσο το ιικό φορτίο στα λύματα; ΄Ελεος πια! Πρέπει να κολλήσει κόβιντ η Ρούλα, για να ενημερωθούμε ξανά; Και πού πάει αυτός ο φονικός ιός τα καλοκαίρια; Διακοπές στις Μπαχάμες; Για να σοβαρευτούμε λίγο και να επιστρέψουμε στην έγκριτη και αντικειμενική ενημέρωση!

Και μιας και ο λόγος για ενημέρωση σας έχω αποκλειστικές ειδήσεις:
Είδηση number one:
Αλέκθηθ: “Φοβάμαι, ότι θα ξαναπαραλάβω χάος, όταν γίνω πρωθυπουργός”
Είπε και το ποικιλόχρουν ερίφιο ακόμα κρατά την κοιλιά του από τα γέλια…
Είδηση number two:
Ιδού ο επόμενος υψηλός προσκεκλημένος εις το ελληνικόν κ(υ)νοβούλιον:

Αντε και εις ανώτερα…
Και κλείνω με μια ακόμη επιβεβαιωμένη παρενέργεια του εμ-vol-ίου:

Ωχ, Παναγία μου! Ρε συ, δικέ μου, στό ‘πα, το παράκανες! Δεν άφησες δόση για δόση! Τι το πέρασες; Για Κωτσόβολο, μην αφήσεις μία απλέρωτη και σου διπλώσουν και τρέχεις;

Και μετά φταίει ο Βλαδίμηρος που φωνάζει:

΄Αντε, γεια σας, χρυσά μου…
ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive