Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

168 παραβιάσεις του Ελληνικού εναερίου χώρου από Τουρκικά μαχητικά, καθώς 42 υπερπτήσεις, πάνω από τα νησιά μας.Του Γιάννη Σαρλά

Είχαμε χθές, κάτι, που στοιχειοθετεί, ως την μεγαλυτέραν πρόκληση της δεκαετίας! Η αντίδραση από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών;; Πάγωμα λέει των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης (τουτέστιν, τρίχες κατσαρές) και διάβημα διαμαρτυρίας στο ΝΑΤΟ!... Όπερ σημαίνει, ότι για μιαν...ετέραν φοράν προστρέξαμε, ως κλαίουσες κορασίδες, στον δάσκαλο για να τιμωρήσει τον άτακτο συμμαθητή μας, επειδή ο τελευταίος μας έσπρωξε και μας έφαγε το γλυκό! Αυτή η συμπεριφορά ουδόλως αποτελεί αντίδραση, μάλλον είναι...αντίδωρο στο μακρύ χέρι του Τούρκου για τα αιματοβαμμένα...δώρα του στην Κύπρο, στα Ίμια και αλλαχού! Γελώ τώρα, που έγραψα Ίμια (κανονικά έπρεπε να κλαίω) διότι ενθυμήθην την ρήση των τότε...φιλελέφτ και πολιτικά ορθώς σκεπτομένων νεοελλήνων της εποχής Σημίτη, οι οποίοι έλεγαν, απευθυνόμενοι προς εμάς τους συνοφρύες...πολεμοχαρείς: "Μα επιτέλους τί θέλετε, να κάνουμε πόλεμο;;". Ενώ η απώλεια εθνικού εδάφους, συν η απώλεια της ζωής των τριών Ελλήνων αξιωματικών ήτο...αστείο ποσό, έτσι δεν είναι;; Δεν ήταν λόγος αυτός για να γίνει πόλεμος! Για την ακρίβεια, αυτό, το οποίο έγινε στα Ίμια το 1996 ήταν ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ!!

Μιας κι έγραψα όμως την λέξη πόλεμος, τούτος ο γλοιοδέστερος των γλοιοδεστέρων και γελοιοδέστερος των γελοιοδεστέρων, παριστάνων σήμερα τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος ΗΞΕΡΕ να κηρύξει τον πόλεμο στην Ρωσία, σωστά;; Στους αδερφούς μας και ομόδοξους Ρώσους και μάλιστα δίχως να μας έχουν καν πειράξει! Κάναμε την Ρωσία εχθρό μας, λησμονώντας, ότι εάν δεν υπήρχε Ρωσικό κράτος και δίχως την Συνθήκη της Αδριανούπολης το 1827, το πιθανότερο θα ήταν ΟΥΔΕΠΟΤΕ να ιδρύετο το νεότερο Ελληνικό κράτος! Μια Ρωσία, η οποία έχει αποσοβήσει με το βέτο της τουλάχιστον πέντε ψηφίσματα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Ο.Η.Ε. υπέρ της αναγνώρισης του ψευδοκράτους της Κύπρου, σε αντίθεση με τους φιλτάτους "συμμάχους" μας, σε Ευρώπες και Αμερικές, οι οποίοι...έχουσι ανακηρύξει έτη κι έτη ΝΟΜΙΜΟ τον Αττίλα, διατρανώνοντας το μάλιστα και ως κατόρθωμα! Το σχέδιο Ανάν το ξεχάσατε, κυρίες και κύριοι;; Ποιοι ήσαν υπέρμαχοι και ποιοι το απεσόβησαν;;
Σταματώ όμως εδώ διότι έχω χάσει ήδη την ψυχραιμία μου και θα αρχίσω μπινελίκια! Κάτι τελευταίο. Σε παλιότερα κείμενα μου έγραφα, πως ο χειρότερος δείκτης διαφθοράς μιας κοινωνίας είναι η ανοχή στην λαθρομετανάστευση. Θα τοποθετήσω στο ίδιο επίπεδο με δαύτην ίσως και ακόμη χειρότερη, την ανοχή προς τους αχρείους τυραννίσκους-πολιτικάντηδες και τις πελατειακές τους σχέσεις, στις οποίες ειρήσθω εν παρόδω η οικογένεια Μητσοτάκη είναι πρωταθλήτρια!
Τα σέβη μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive