Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Μετα απεργία πεινας 7 ημερων Λιποθυμία υγειονομικού

Λιποθυμικό επεισόδιο έξω από το υπουργείο Υγείας είχε μια απεργός πείνας το μεσημέρι της Δευτέρας (28/3).Η γυναίκα βρισκόταν σε κατάσταση σύγχυσης, ενώ κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο να την παραλάβει.

Να σημειωθεί πως οι υγειονομικοί που έχουν τεθεί εδώ και αρκετούς μήνες σε αναστολή προχώρησαν σε ομαδική απεργία πείνας, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην Ελληνική Κυβέρνηση....

Από το πρωί της περασμένης Δευτέρας (21/3), πέντε εξ αυτών, από όλη την Ελλάδα έχουν ξεκινήσει απεργία πείνας έξω από το υπουργείο Υγείας που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα και αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για τους ανθρώπους που στην αρχή της πανδημίας γνώριζαν την αποθέωση ως ήρωες, ωστόσο τώρα όσοι έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν είναι στοχοποιημένοι και πολύ κοντά στην έξοδο από το ΕΣΥ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive