Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Novavax: “Δεν πραγματοποιήθηκαν μελέτες καρκινογένεσης γιατί όπως πιστεύουμε αυθαίρετα, δεν αναμένονται” – ΗΧΗΤΙΚΟ

Στον «αέρα» του Focus FM φιλοξενήθηκαν σήμερα οι γιατροί Παναγιώτης Παπαγιαννάκης, Σάκης Καλογερίδης και Γιώργος Σύρπης. “Είναι η γνωστή εμμονική, τιμωρητική και εκδικητική πολιτική που συνεχίζεται” υπογράμμισε ο κος Παπαγιαννάκης... αναφερόμενος στα μέτρα και τις αποφάσεις των αρμοδίων, για το θέμα των υγειονομικών.

“Παρόλο που είχαμε συναντήσει και τον κο Πλεύρη και τον είχαμε ενημερώσει ότι πρέπει να κάνει και ο ίδιος rapid test γιατί δεν καλύπτουν τα συγκεκριμένα γενετικά σκευάσματα και θα νοσήσει και θα μεταδώσει. Τελικά επιβεβαιωθήκαμε ακόμα και σε αυτό. Και βλέπουμε ακόμα ότι και οι ίδιοι οι τηλεπιστήμονες τους , όπως ο κος Μαγιορκίνης, παραδέχτηκαν πως δεν μπορούν να πετύχουν το περιβόητο τείχος ανοσίας, που μας είχαν πιπιλίσει τα μυαλά τους προηγούμενους μήνες. Παρόλα αυτά βλέπουμε τριπλο-εμβολιασμένους συναδέλφους μας να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία, να νοσούν να μεταδίδουν, να βγαίνουν σε αυτή την πενταήμερη, εξαήμερη καραντίνα, να γυρνούν πίσω, να μεταδίδουν σε υγιείς ασθενείς. Να είναι νόμιμα μεταδότες μέσα στα νοσοκομεία κι εμείς, ο υποτιθέμενος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία, να είμαστε εκτός. Εμμένουν σε μία πολιτική”, πρόσθεσε.

“Έχουμε επαληθευτεί σχεδόν σε όλα όσα έχουμε πει”, συνέχισε ο κος Σάκης Καλογερίδης. «Είχαμε πει ότι γενικά με αυτούς τους ιούς, δεν μπορείς να κάνεις τείχος ανοσίας, μεταλλάσσονται πάρα πολύ γρήγορα. άρα λοιπόν στην προκειμένη περίπτωση, εκείνο που απομένει είναι ότι μάλλον η κυβέρνηση νομίζει ότι έχει να κάνει με παιδάκια και όχι με Έλληνες πολίτες. Συμπεριφέρεται όπως ο μπαμπάς στο κακό παιδί το οποίο τιμωρείται για αυτό το οποίο δεν έκανε, ενώ έπρεπε. Από κει και πέρα όταν έχεις μία κυβέρνηση η οποία συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο, νομίζω ότι κάθε σχόλιο είναι περιττό. Η κυβέρνηση γενικότερα πρέπει να είναι προστατευτική, πολλές φορές να ζητάει και συγνώμη εάν κάνει λάθος, αυτό είναι το σωστό», ανέφερε.

Για «παρανοϊκή πολιτική» μίλησε ο κ. Γιώργος Σύρπης. «Σαν ψυχίατρος τη βλέπω σχιζοφρενική», είπε. “Συνεχίζουν την ίδια πολιτική. Δηλαδή αυτοί οι 290 στη Βουλή που ψήφισαν όλες αυτές τις τροπολογίες, νομίζουν ότι μόνο αυτοί ξέρουν την αλήθεια; Όλοι εμείς, οι συνάδελφοι, οι γιατροί απέξω, όλος ο κόσμος στο δρόμο, αγωνιούμε για τους απλούς πολίτες. Και αυτοί συνεχίζουν την ίδια σχιζοφρενική πολιτική να μας έχουν εμάς εκτός ΕΣΥ και να υπολειτουργούν τα νοσοκομεία. Ποιον θέλουν να προστατεύσουν; Εμάς; Τον κόσμο; Ή τους εαυτούς τους; Ας αναρωτηθεί ο κόσμος πάνω σε αυτό. Μάλλον θέλουν να προστατεύσουν τους εαυτούς τους”, σημείωσε.

Για τις χιλιάδες των ασθενών που άφησαν την τελευταία τους πνοή εκτός ΜΕΘ, ο κος Παπαγιαννάκης ανέφερε: «Πρόβλημα στις ΜΕΘ είχαμε από τα παλιά τα χρόνια, δεν είναι κάτι καινούργιο απλώς τώρα με τη φάση του κορονοϊού το πρόβλημα είναι πιο οξύ. Τώρα όμως με τον κορονοϊό΄, ήρθαμε αντιμέτωποι με διασωληνώσεις εκτός ΜΕΘ. Η θνητότητα ασθενών διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ μπορεί να φτάσει και 90%. Έχουμε όλη αυτή τη διαφήμιση και την ανακαίνιση και που έδωσε η κυβέρνηση νέες ΜΕΘ , αλλά που είναι το προσωπικό να τις δουλέψει; Άρα στην ουσία, δώρον άδωρον. Με αυτές τις πολιτικές φτάσαμε εδώ και φυσικά επειδή γέμισαν τα νοσοκομεία γιατί δεν υπήρχε πρωτοβάθμια περίθαλψη. Εμείς υπολογίζουμε ότι εάν υπήρχε πρωτοβάθμια περίθαλψη θα μπορούσε να φτάσει το 1/3 στα νοσοκομεία και πολύ πολύ λιγότεροι στις ΜΕΘ».

Ο κύριος Παπαγιαννάκης απάντησε και σε ερώτηση συναδέλφου του για το εάν το εμβόλιο προκαλεί παγκρεατίτιδα: “Από τη στιγμή που κάποιος θα εμβολιαστεί με αυτά τα γεννητικά σκευάσματα , γιατί εμβόλια δεν τα λέω γιατί δεν πληρούν τον παλιό ορισμό του εμβολίου, βλέπουμε ότι μέσω της λεμφικής οδού μεταφέρεται αυτή η τοξική πρωτεΐνη και μπορεί να πάει παντού στο γαστρεντερολογικό σύστημα”.

“Μία από τα ίδια” χαρακτήρισε το Novavax, το νέο εμβόλιο που αναμένεται να έρθει στη χώρα μας, ο κος Σάκης Καλογερίδης, διευκρινίζοντας ότι «το πρόβλημά μας δεν είναι η τεχνολογία των εμβολίων, αλλά το προϊόν το οποίο παράγεται, η πρωτεΐνη S, η οποία έχει επαληθευτεί με πολλές εργασίες, ότι έχει μία τοξική δράση τροποποιώντας τους υποδοχείς με τους οποίους δεσμεύεται».

“Η ουσία είναι ότι το τελικό προϊόν είναι το ίδιο με αυτό που έχουμε, είτε από τα mRNA εμβόλια τα οποία καταλήγουν σε αυτή την πρωτεΐνη, όπως είναι της Moderna και της Pfizer και το ίδιο όταν χρησιμοποιούμε τα DNA εμβόλια της Αstrazeneca, και της Johnson, τα οποία πάνε επίσης με άλλο τρόπο και δημιουργούν πάλι την πρωτεΐνη S. Εγώ θεωρώ σαν επιστήμονας ότι είναι μία από τα ίδια. Βέβαια περιμένω και κάποιες ακόμα διευκρινίσεις από συναδέλφους στο εξωτερικό που έχω ζητήσει να μου δώσουν κάποιες πληροφορίες, αλλά θεωρώ ότι με βάση και μόνο αυτά που έχω ψάξει, έχω διαβάσει, έχω αναλύσει θεωρώ ότι είναι μία από τα ίδια”, είπε.

Αναφορικά με τις οδηγίες που αναγράφονται στο συγκεκριμένο εμβόλιο ο κος, Καλογερίδης ενημέρωσε τους ακροατές του Focus Fm ότι:

«-Χορηγείται σε δύο δόσεις του μισού ml
– Η θερμοκρασία συντήρησης του είναι 2 με 8 βαθμούς
-Χορηγείται ενδομυϊκά.
-Όχι σε άτομα κάτω των 18 ετών.
-Δεν υπάρχουν στοιχεία για αλληλεπίδρασης για συγχορήγηση με άλλα εμβόλια για covid 19 συμπληρωματικά.
-Δεν υπάρχουν δεδομένα για παιδιά και εφήβους κάτω των 18 ετών.
-Έχουν αναφερθεί συμπτώματα αλλεργικής αντίδρασης ().προφανώς από τα νανοσωματίδια
-Η περίοδος προστασίας είναι ασαφής, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί, όπως αναφέρουν και παραδέχονται και οι ίδιοι, οι κλινικές μελέτες φάσης 3 .
– Δεν είναι γνωστό εάν το Novavax εκκρίνεται στο ανθρώπινο γάλα κατά τη γαλουχία (δηλαδή εάν το μεταφέρει η μητέρα στο παιδί με το θηλασμό)».

“Όσον αφορά στις κλινικές φάσεις 1, 2, 3 που έγιναν σε άτομα 18 μέχρι 84 ετών εξαιρέθηκαν, οι ανοσοκατασταλμένοι, οι καρκινοπαθείς, οι έγκυες γυναίκες καθώς και επίσης αυτοί που έχουν διαγνωστεί εργαστηριακά ότι έχουν περάσει covid” συνέχισε ο κος Καλογερίδης.

“Επίσης αυτοί που έχουν αλλεργίες, αυτοί που έχουν αυτοάνοσα. Δηλαδή, όλοι αυτοί οι άνθρωποι τους οποίους θα τους καλέσουν αύριο να πάνε να εμβολιαστούν. Και ακούστε τι λένε στο τέλος: “δεν πραγματοποιήθηκαν μελέτες καρκινογένεσης γιατί όπως πιστεύουμε αυθαίρετα δεν αναμένονται.”

«Ο κόσμος πρέπει να πιστέψει αυτό που βλέπει δηλαδή ότι πραγματικά δεν υπάρχει σωτηρία με το εμβόλιο, δεν καλύπτουν πλέον αυτά εμβόλια» υπογράμμισε ο κος Σύρπης .”Είναι μόνο θεωρία. Και πρέπει ο κόσμος να σκεφτεί το γιατί επιμένουν συνέχεια. Συνεχίζουν την ίδια πολιτική, τις ίδιες διαφημίσεις”.

Συζητώντας και για τις σχολικές εκδρομές και το κατά πόσο είναι πιθανόν να υποχρεώσουν τα νέα παιδιά να εμβολιαστούν ως προαπαιτούμενο συμμετοχής, ο κος Σύρπης με την ιδιότητα του ψυχιάτρου, συμβούλευσε τις οικογένειες «να έχουν κοινή γραμμή και να την περνούν και στα παιδιά τους».

“Πρέπει μέσα στην οικογένεια ως γονείς, να είμαστε στην ίδια κατεύθυνση. Τα παιδιά μας πρέπει να πιστέψουν σε αυτό και να μην ακούνε τις σειρήνες των συμμαθητών τους και την προπαγάνδα που γίνεται στα μέσα ενημέρωσης. Πρέπει να καταλάβουν ότι, από τη στιγμή που υπάρχει κι άλλη ιατρική άποψη και εμείς συνέχεια τη διατρανώνουμε και τη λέμε παντού, πρέπει να κρατήσουν. Γιατί αν δεν κρατήσουν μετά δημιουργούνται προβλήματα, ανεπανόρθωτα προβλήματα. Δεν είναι “κλείνεις τον διακόπτη και τον ξαναγυρνάς”.

Στη συνέχεια της εκπομπής άνοιξαν οι τηλεφωνικές γραμμές για ερωτήσεις ακροατών.

https://www.mixcloud.com/Focusfm/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%81%CF%80%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82-180222/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive