Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

ΜΟΝΟΠΟΛΗ: Σε ποιον ανήκει ο κόσμος ; του Tim Gielen (βίντεο με ελληνικούς υποτίτλους).Της Μαίρης Καρά

 

Κάτι δεν πάει καλά με την σημερινή κατάσταση. Η οικονομική, υγειονομική και κοινωνική κρίση έχει πλήξει κάθε άνθρωπο στον πλανήτη, προκαλώντας πανικό, -εληνικοί υπότιτλοι- και σύγχυση. Η σκληρή πραγματικότητα σε κινητοποιεί να προσπαθήσεις να καταλάβεις τι συμβαίνει αλλά... πολύ γρήγορα σε απωθούν τόσο η τρομολαγνεία των ΜΜΕ όσο και οι διάφορες αστήρικτες θεωρίες συνωμοσίας που αναπαράγονται με μεγάλη ευκολία.

Σε μία τέτοια εποχή, η σωστή πληροφόρηση και κατανόηση της αλήθειας πίσω από τα φαινόμενα είναι ίσως το πιο πολύτιμο αγαθό για να προστατευτείς ή ίσως ακόμα και να ωφεληθείς από την σημερινή κατάσταση.  

Σε αυτό το βίντεο παρουσιάζονται  επαληθεύσιμα στοιχεία που είναι πολύ σημαντικά, για το ποιος /ποιοι τελικά ελέγχουν τον κόσμο και τελικά την ζωή μας και μέσω ποιων μηχανισμών το επιτυγχάνουν έως τώρα.

 Το ταξίδι της αφύπνισης ξεκινάει ...

 -----

MONOPOLY: Who Owns the World? By Tim Gielen

Μετάφραση κειμένου:  Βασιλική Ζ.

Επιμέλεια, υποτιτλισμός, πολυτονισμός:  Ι. Μαρ.

https://www.brighteon.com/ad644db4-6bd7-4365-a1e3-a72ee21e65c8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive