Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Κολλάνε και οι σκουληκαντέρες; Θετικός στον κορωνοϊό ο Άρης ΠορΔοσάλτε που έκανε τα εμβόλια και φορούσε κάθε μέρα μάσκα στο στούντιο

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο δημοσιοκάφρος του ΣΚΑΪ Άρης ΠορΔοσαλταδόρος . Όπως σημείωσε διαγνώστηκε θετικός σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο με self test που πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας.Όσον αφορά στα συμπτώματα αναφέρει πως μέχρι στιγμής εμφανίζει μόνο ένα μπούκωμα ενώ ξερνάει χολή & λάσπη απο παντού με βήχα... Υποψίες του έβαλε όπως είπε ένα μικρό «γαργαλητό» στο λαιμό. Σημείωσε παράλληλα ότι δεν γνωρίζει από πού κόλλησε καθώς πρόσεχε πολύ: «Δεν ήμουν και κλεισμένος στο σπίτι αλλά κυκλοφορούσα παντού με μάσκα», δήλωσε.
Αυτήν την στιγμή, όπως είναι φυσικό, είπε πως βρίσκεται απομονωμένος στη φωλιά του - δεύτερος υπονομος κάτω.

2 σχόλια:

  1. ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ. ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΟΣΗ...ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΚΥΤΕΡΑ...ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν την βγαλεις 'καθαρη' αυτη την φορα Τοξικε μου ανθρωπε, περιμενε κανα-δυο χρονια για τις παρενεργειες του μπολιασμου σου.
    ΑΝ βεβαια εχεις κανει πραγματικο εμβολιο κι οχι...'πλασεμπο' δλδ βιταμινουχο νερακι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive