Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

ΒΑΡΑ ΙΠΡΑΗΜ, ΒΑΡΑ ΔΥΝΑΤΑ'.

“Ο ΙΜΠΡΑΗΜ τον ΜΑΣΤΙΓΩΝΕ κ’ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΟΝ ΠΟΤΙΖΕ ΗΔΟΝΗ”. ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ Παν. Ευστρατίου κ’ τα ΣΕΞΟ-ΠΑΡΤΙ με αλλοδαπούς επιβήτορες και χρήση ΚΟΚΑΪΝΗΣ....Ο ΚΟΥΛΗΣ και ο υπουργός Τσιάρας, ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣτΕ! “ΣΥΖΟΥΣΕ” ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΑΝ; Η σύλληψή του, 24 ώρες πριν από την απόφαση της Ολομέλειας για τη συνταγματικότητα του υποχρεωτικού εμβολιασμού

2 σχόλια:

  1. Λες να ειχε αντιθετη αποψη;Για να δουμε,θα τα ξερασει,ή θα κανει την παπια;Αν τον εκβιαζαν θα ειναι πολυ μαλακας αν δεν τους ξεμπροστιασει,χειροτερος του Τσοχατζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. → αλβανορομα,ινδοι κλπ... αυτη πλεον ειναι η ελλαδα πληρης αφελληνισμος

    · → και μαλιστα ο μπαξες εχει απο ολα να και οι αλβανορομα,απελαση ολων των βαλκανοτσιγγανων που εχουν κατακλυσει την ελλαδα μας και για τους οποιους δεν εχουμε απολυτως καμια υποχρεωση:
    ειχαμε αναφερθει και παλαιοτερα και προσφατα σε αναλογα περιστατικα σε διαφορες ελληνικες πολεις(πατρα,αργος,βολος κλπ...) με βαλκανορομα απο την ρουμανια,βουλγαρια κλπ... οπου εξεδιδαν τα ιδια τους τα παιδια σε καθαρματα ηλικιωμενους που μαζι με τους γονεις- βαλκανοτσιγγανους κανονικα θελουν κρεμασμα,σε αυτα προστιθεται και αυτο εδω το νεο περιστατικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive