Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης: ΜΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Με μεγάλη μου λύπη παρατηρώ τα εξής: Α. Θυμίζω πρώτα ότι σε όλα τα χρόνια των κυβερνήσεων από το 1955 δεν ξανάγινε τέτοιο ανάλγητο έγκλημα. Θυμίζω ότι  με την γνωστή  νοοτροπία του, πέταξε στον δρόμο τις φτωχές Ελληνίδες καθαρίστριες για να δώσει τον καθαρισμό του τότε υπουργείου του σε εργολάβους. Και  είπε τότε στις δυστυχείς καθαρίστριες (και το χειρότερο ίσως το πίστευε) την «έξυπνη» εξυπνάδα του, «να γίνουν εργολάβοι. Και δεν σκέφτηκε ούτε αν οι ίδιες και  τα ελληνόπουλα παιδιά τους θα είχαν να φάνε, ούτε τίποτε άλλο. Β. Πέταξε επίσης «δυναμικά» και ανάλγητα στον δρόμο του υγειονομικούς. Ενώ οι ίδιοι επί δύο χρόνια έδωσαν τη ζωή τους για τη σωτηρία Ελλήνων, φορώντας τις διαστημικές τους στολές.  Κόβοντας τους τον μισθό και καταδικάζοντας χωρίς λόγο τους ιδίους και τις οικογένειες   τους στον εξ ασιτίας πιθανόν θάνατο.  Έτσι για να δείξει «δυναμικός» και χωρίς ίσως να το αντιλαμβάνεται, κακέκτυπο δικτάτορα....

Γ. Ενώ το ποσοστό εμβολιασμού των άνω των 60 είναι το μέγιστο και άνω του 80%, σχεδόν το μοναδικό και  ίδιο με το μέγιστο πανευρωπαϊκά (https://www.lifo.gr/now/greece/ta-pososta-emboliasmoy-ana-ilikiaki-omada-oi-periohes-me-tin-megalyteri-kalypsi).

Προχώρησε χωρίς λόγο,   καταπατώντας κατά επιφανείς Συνταγματολόγους το Σύνταγμα και συνεπώς δικτατορικά  και προφανώς και πάλιν ανάλγητα σε πρόστιμο 100 ευρώ ανά μήνα.

Σε όσους υπερήλικες για διαφόρους λόγους (πχ γνωματεύσεις γιατρών,  όχι των λοιμωξιολόγων του, κατάκοιτων  κτλ) δεν έχουν εμβολιαστεί.

Και δεν θα διστάσει ο «δυναμικός» να τους κατασχέσει ότι έχουν και δεν έχουν εφ όσον δεν μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι που τους επέβαλε Αντισυνταγματικά (ως ανωτέρω) και συνεπώς δικτατορικά.

Και προφανώς θα προκαλέσει και θανάτους όσων υπερηλίκων δεν έπρεπε να εμβολιαστούν και εκβιαστικά τους υποχρεώνει σε Δ. Ενώ με τα φάρμακα κατά του κορονοϊού θα γλιτώναμε  τους περισσότερους θανάτους και θα είχαμε αποσυμφόριση  του Δημόσιου Συστήματος  Υγείας. Και ενώ η μη αποδοτική ως τα φάρμακα νοσηλεία σε ΜΕΘ στοιχίζει απείρως περισσότερα απο τα φάρμακα κατά του κορονοιϊού, αφήνει προφανώς εγκληματικά αν είναι έτσι, να πεθαίνουν χιλιάδες Έλληνες από την μη χορήγηση των φαρμακων αυτών

 

Ε. Επέβαλε «δυναμικά» μέτρα καταστροφής των επιχειρήσεων. Πχ χθες το Public της Αγίας Παρασκευής όπου πήγα να αγοράσω κάτι, ήταν εν καιρώ της Black Friday  αδειο από πελάτες.  Γιατί απαγορευόταν,  για λόγους απολυταρχικού εκβιασμού και όχι πειθούς, να μπει στο κατάστημα πελάτης χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού και ταυτότητα. Φορώντας πχ ως στα σούπερ μάρκετ, τα λεωφορεία κτλ, μάσκα και τηρώντας τις αποστάσεις.

 

ΣΤ.Έχει βάλει κατοχικές (1ο συνημμένο) τρομοκρατικές φαρισαϊκές  παρωπίδες αφού  δεν βλέπει  ότι η διάδοση του κορονοϊού οφείλεται κυρίως στο μετρό και στα λεωφορεία. Ξεχνά επίσης τα αεροπλάνα και τον συνωστισμό σε αυτά.

Και  για πολιτικάντικους λόγους ξεχνά τα φίσκα γήπεδα  

Που προφανώς όλα αυτά προκαλούν τις περισσότερες λοιμώξεις και θανάτους για τους οποίους εφ όσον δεν πήρε τα απαιτούμενα μέτρα,  φέρει την αποκλειστική ευθύνη.

Ζ. Ενώ η Δημόσια Υγεία ασφυκτιά με τεράστια επίπτωση στην υγεία των Ελλήνων και πολλούς θανάτους από τον κορονοιϊό και κυρίως ίσως από άλλες ασθένειες. Δεν προέβη στην  απαιτούμενη επίταξη των ιδιωτικών κλινικών.

Και παραπλανεί επιτιθέμενος υστερικά εναντίον του κ. Πολάκη

Συμπέρασμα.

-      Πρόκειται περί επικίνδυνου για τον Ελληνισμό ανώριμου κατοχικού (1Ο συνημμένο) πρωθυπουργού που δρα απολυταρχικά και επικίνδυνα για τον Ελληνισμό. Που δρα επίσης ως φαίνεται και  μη δημοκρατικά  επικοινωνιακά.   Έχοντας ως λέγεται και ως φαίνεται «αλώσει» τα γνωστά ΜΜΕ.

-      Όπου  πχ κανένας Παπαδάκης ή Παυλόπουλος κτλ, ενώ το γνωρίζουν, δεν ανέφεραν ότι το ποσοστό εμβολιασμού των υπό εξόντωση άνω των 60 ετών  Ελλήνων είναι άνω του 80%.

-      Και με εσάς κύριοι Ναινέκοι της ΝΔ να επικροτείτε προβατηδόν με ψευτοεπιχειρήματα στα δικά σας ΜΜΕ.

-      Και ο πρωθυπουργεύων κ. Σκέρτσος να μην τολμά να συμβουλεύσει τον εν εξάψει κ. Μητσοτάκη.

Ειλικρινά ντροπή σας.

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive