Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Οι επιστήμονες αναπτύσσουν πλέον φρούτα και λαχανικά mRNA, έτσι ώστε τα παντοπωλεία να μπορούν να πωλούν «εμβόλια» κρυμμένα στα τρόφιμα...

Χρηματοδότηση 500.000 δολαρίων από τους φορολογούμενους Αμερικανούς σε μια ομάδα επιστημόνων από το UCR για να τροποποιήσουν γενετικά (ΓΤΟ) νέα φρούτα και λαχανικά για την Big Pharma τα οποία θα περιέχουν κρυμμένα εμβόλια μέσα στο φυτικό τους υλικό...

«Δοκιμάζουμε αυτήν την προσέγγιση με σπανάκι και μαρούλι και έχουμε μακροπρόθεσμους στόχους οι άνθρωποι να το καλλιεργούν στους δικούς τους κήπους. Οι αγρότες θα μπορούσαν επίσης τελικά να καλλιεργήσουν ολόκληρα χωράφια με αυτό.»

Πηγή: Natural News

Άρθρο του Ethan Huff

 Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Η κυβέρνηση εξακολουθεί να απαγορεύει στο μεγαλύτερο μέρος της Αμερικής να καλλιεργεί φυσικά φαρμακευτικά βότανα (κάνναβη, μανιτάρια ψιλοκυβίνης, πεγιότ) στο σπίτι. Η ίδια κυβέρνηση, ωστόσο, ξοδεύει βαριά αμερικανικά φορολογικά δολάρια για την ανάπτυξη τεχνητού φυτού mRNA... εμβόλια τα οποία οι Αμερικανοί θα ενθαρρυνθούν να καταναλώσουν και ενδεχομένως, ακόμη και να μεγαλώσουν οι ίδιοι για να «προστατευτούν» από τους πιο πρόσφατους σχεδιαστές ιούς.

Μια πρόσφατη ανακοίνωση από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Ρίβερσαϊντ (UCR) εξηγεί ότι το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών (NSF) έδωσε μια επιχορήγηση 500.000 δολαρίων που χρηματοδοτήθηκε από τους φορολογούμενους σε μια ομάδα επιστημόνων από το UCR για να τροποποιήσουν γενετικά (ΓΤΟ) νέα φρούτα και λαχανικά για την Big Pharma που περιέχουν κρυμμένα εμβόλια μέσα στο φυτικό τους υλικό.

«Το μέλλον των εμβολίων μπορεί να μοιάζει περισσότερο με την κατανάλωση σαλάτας παρά με ένα σφηνάκι στο χέρι», έγραψε ο Jules Bernstein σε μια σχολική ανακοίνωση για το έργο.


1 σχόλιο:

  1. Οί επιστήμονες,ΣΗΜΕΡΑ,είναι οί πιό πιστοί υπηρέτες τού διαβόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive