Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Dr. Kevin Corbertt, "Ο Π.Ο.Υ. διοικεί το ΕΣΥ στο Ηνωμένο Βασίλειο" - Αυτή είναι μια από τις πιο σαφείς εξηγήσεις για την έλλειψη απομόνωσης του ιού και το τεστ PCR - κάτι που είναι βασικό για την αντιμετώπιση των κυρίαρχων αφηγήσεων.

Αυτή είναι μια από τις πιο σαφείς εξηγήσεις για την έλλειψη απομόνωσης του ιού και το τεστ PCR - κάτι που είναι βασικό για την αντιμετώπιση των κυρίαρχων αφηγήσεων....

Η μοντελοποίηση in silico είναι αλλιώς γνωστή ως μοντελοποίηση στον υπολογιστή.

Υπάρχουν πολλοί ελέφαντες στο δωμάτιο όσον αφορά την επίσημη αφήγηση του Covid-19. Ίσως ο μεγαλύτερος από όλους, είναι η αβεβαιότητα που περιβάλλει την ύπαρξη του SARS-CoV-2. Πολλοί επιστήμονες γνωρίζουν ότι αυτό είναι αλήθεια, αλλά δεν θέλουν να πλησιάσουν το θέμα, από τον φόβο μομφής.

Ο Dr. Corbett είναι ειδικευμένος νοσηλευτής, επιστήμονας υγείας και εκπαιδευτικός για τα επαγγέλματα υγείας. Έχει ερευνήσει τις εμπειρίες των ανθρώπων από την ιατρική διάγνωση και τις θεραπείες για χρόνιες παθήσεις υγείας, συμπεριλαμβανομένων του HIV και του AIDS. Εργάζεται σε νοσοκομειακές, κοινοτικές και ιατροδικαστικές ιατρικές υπηρεσίες από το 1983 και στην έρευνα στις επιστήμες υγείας από το 1987. Ο Dr. Corbett έχει επίσης εργαστεί σε κορυφαίες νοσηλευτικές και ιατρικές σχολές βρετανικών πανεπιστημίων.

Σε αυτή τη διεξοδικά τεκμηριωμένη και παρατιθέμενη συνέντευξη δύο τμημάτων με τον Dr. Corbett, εξηγεί την υποτιθέμενη απομόνωση και τον καθαρισμό του ιού SARS-CoV-2, την αποτελεσματικότητα των δοκιμών PCR, τους πολλούς ιστορικούς παραλληλισμούς του Covid-19 με τον ιό HIV/AIDS και άλλες επιδημίες και πολλά άλλα.

***η διαδικασία διαφοροποίησης μεταξύ δύο ή περισσοτέρων παθήσεων που μοιράζονται παρόμοια σημεία ή συμπτώματα

Δείτε το βίντεο εδώ στο Rumble.

------------------

Δικτυογραφία:

MUST SEE VIDEO: Dr. Kevin Corbett, “The WHO is running the NHS in the United Kingdom” - Seemorerocks

https://seemorerocks.is/must-see-video-dr-kevin-corbett-the-who-is-running-the-nhs-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive