Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Σταγόνες μνήμης και γνώσης, για τη βάρβαρη Τουρκία...

Κύπρος 1974. Διεθνής τύπος. BARBARIANS …SHAME ON THEM …   Πανέλληνες, διαφυλάξτε και αυτό το «ανθολόγιο» περί βαρβάρων. Θα έχετε στη «φαρέτρα» σας πάντα, μια αποστομωτική ιστορική απάντηση προς βαρβάρους Τούρκους, αλλά και, προς όλους τους ανθέλληνες, επίδοξους ολετήρες του Ελληνισμού, που στηρίζουν την βάρβαρη Τουρκία…   Κύπρος 1974. 5000 σφαγιασθέντες άμαχοι (1619 αγνοούμενοι) 300000 εκτοπισθέντες, 30000 εγκλωβισμένοι, 500 εκκλησίες και μοναστήρια συλημένα και λεηλατημένα, 800 όμηροι γυναίκες από 12 ετών έως 82 κακοποιημένες, το 37% των πατρίων εδαφών υπό βάρβαρη κατοχή.     Καταγράφω αντιγράφοντας και αναμεταδίδοντας, με πρόσθετα σχόλια.    Αντώνης Αντωνάς  Ταγίπ Ερντογάν: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»  Απόσπασμα από σχετικό άρθρο της κ. Όλγας Τρέμη.  «Προς το παρόν ας σταθούμε στις κινήσεις και στο στυλ Ερντογάν.  

Ο Τούρκος ηγέτης – γνωστός και ως Σουλτάνος – αρέσκεται ιδιαιτέρως στην αγένεια και την απρέπεια. Ενδεχομένως αντλεί προσωπική ευχαρίστηση (αυτό είναι θέμα των ειδικών), αλλά σίγουρα στέλνει σαφή μηνύματα κυρίως προς τις Βρυξέλλες. Δεν είναι τυχαίο ότι επιχείρησε να μειώσει την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν αφήνοντάς την όρθια παρακαλώ! Πως λέμε «είσαι τιμωρία κυρά μου»! Όσο για τον Σαρλ Μισέλ (πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου) ο οποίος τόλμησε (!) να του συστήσει τηλεφωνικώς αυτοσυγκράτηση (πριν από το σόου της Αμμοχώστου) τον έβγαλε πρόγραμμα λέγοντας περίπου ότι δεν ΄χει γεννηθεί ακόμη ο άνθρωπος που θα του υποδείξει τι θα κάνει!                                                                                                            Τώρα, ποιο είναι το μήνυμα που προσπαθεί να υποστηρίξει; Εμφανές! «Δεν είμαι του χεριού σας». Για σκέψου! Και αυτά είναι τα τελευταία του κατορθώματα. Να θυμηθούμε λίγο την περίοδο που είχε την πλήρη και εγκάρδια υποστήριξη του Ντόναλντ Τραμπ και άρα αισθανόταν ότι οι κινήσεις του και η ρητορική του μπορούσαν να είναι ακόμη πιο ακραίες. Με δεδομένο μάλιστα ότι οι δύο «γαμπροί», ο Αμερικανός και ο Τούρκος έκαναν λαμπρές business που, ούτως ή άλλως και οι δύο πλευρές θεωρούν ότι είναι υπέρ πάντων!    Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2021/10/Stagones-mnimis-kai-gnosis-gia-ti-varvari-tourkia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive