Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Ζωντανά η επίσκεψη της ναζίστριας φράου Μέρκελ στην Αθήνα. Τώρα είναι στην ΠτΔ. Μετά θα πάει θα δεί το Κουλοσκυλάκι της

ΣΗΜ. Αν δείτε κάπου ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία... γράψτε μας. Στην Αθήνα βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ η Άνγκελα Μέρκελ. Η Γερμανίδα Καγκελάριος αυτή την ώρα βρίσκεται στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου....

Ακολούθως, στις 10:50, η κα Μέρκελ θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ στις 12.30 θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου.

Η άφιξη της Μέρκελ στην Ελλάδα και το δείπνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το αεροσκάφος που μετέφερε την Γερμανίδα καγκελάριο, έφτασε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” στις 19:45, δέκα λεπτά νωρίτερα από την αναμενόμενη άφιξή του την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου.

Η Άνγκελα Μέρκελ, που εμφανίστηκε ευδιάθετη, αναχώρησε στη συνέχεια για την πρωθυπουργική κατοικία όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέθεσε ιδιωτικό δείπνο προς τιμήν της.

Άνγκελα Μέρκελ - Κυριάκος ΜητσοτάκηςΑυτή είναι η 4η φορά που η Άνγκελα Μέρκελ επισκέπτεται τη χώρα μας, στα 16 χρόνια που βρίσκεται στο “τιμόνι” της Γερμανίας, και η τελευταία που βρίσκεται στην Ελλάδα ως καγκελάριος της Γερμανίας, έπειτα από πρόσκληση του πρωθυπουργού.

Οι επίσημες συνομιλίες της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα γίνουν σήμερα, Παρασκευή, ωστόσο οι δυο τους είχαν την ευκαιρία για ένα πρώτο τετ α τετ στο δείπνο.Άνγκελα Μέρκελ - Κυριάκος Μητσοτάκης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μενού περιελάμβανε πιάτα από την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, όπως σπανακόπιτα και κρητικά καλτσούνια.

Υποδεχόμενος την Άνγκελα Μέρκελ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης της έδειξε τον χώρο όπου βρίσκονται οι δημοσιογράφοι, που καλύπτουν την επίσκεψή της στη χώρα μας. Εκείνη τους χαιρέτισε χαμογελώντας.

1 σχόλιο:

  1. Η εβραία σιωνίστρια και πρώην κομσομόλα Καζμιερτσάκ, είναι ναζίστρια; Το κατοχικό σύνδρομο και η εμμονή με την Γερμανία έχει θολώσει την σκέψη σας. Κοιτάξτε το. Είναι κρίμα να γράφετε ο,τι π@παριά σας κατεβαίνει στο μυαλό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive