Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΥΤΑ ΔΗΛΩΝΕ ο δεν "μητσιεσαι γαμιωτακης" το 2009: "ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ". ΒΙΝΤΕΟ

Στην συνέχεια, όταν τον έκαναν πρωθυπουργό γι αυτή ακριβώς την εργολαβία,  δηλώνει ακριβώς τα αντίθετα και αποδείχνει εντελώς από ΜΟΝΟΣ, από τα λεγόμενα του πόσο ψυχοπαθής και πόσο επικίνδυνος είναι ένας πανηβλάκας που δεν έχει σημασία η υγεία των ανθρώπων, αλλά οι οδηγίες που πρέπει να εκτελέσει. Έχουμε να κάνουμε με εντελώς παρανοϊκούς ψυχοπαθείς και ιδίως άψυχα όντα με κανένα ενδιαφέρον για τις συνέπειες των έργων που εκτελούν μηχανικά και κατα γράμμα....  Οι οδηγίες των αοράτων: -η μαζική εκτέλεση των ανθρώπων με γνωστά τοξικά υλικά που δεν έχουν καμία θέση στις φλέβες και τα ανθρώπινα όργανα. Οι άψυχοι ή τα υβρίδια έχουν ήδη πάρει την ένεση, όμως δεν θα πεθαίνουν όλοι. Υπάρχουν πολλά πλασέμπο, εικονικά εμβόλια για το πείραμα που κανείς δεν γνωρίζει πoιο είναι δολοφονικό και ποιο όχι.Ο στόχος τους ξεκάθαρος, κυνηγάνε τους έμψυχους και τα παιδάκια. 


  

KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive