Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. Παλεύουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ. Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας: Τα Βίλια εκπέμπουν SOS - Στείλτε ό,τι εναέριο μέσο υπάρχει. φωτο

 «Τα Βίλια εκπέμπουν SOS», δήλωσε πριν από λίγο στον ΑΝΤ1 ο δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας, Χρήστος Στάθης 
μετά τις συνεχείς αναζωπυρώσεις στην ευρύτερη περιοχή με τις φλόγες να βρίσκονται, πλέον, μία ανάσα από τα σπίτια....
  «Βλέπω αναποτελεσματικότητα, τα Βίλια εκπέμπουν SOS», ανέφερε ακόμη ο κ. Στάθης και έκανε έκκληση να σπεύσουν όλα τα εναέρια μέσα να σπεύσουν στην περιοχή. «Στείλτε ό,τι εναέριο μέσο πυρόσβεσης υπάρχει, ο τελευταίος πνεύμονας της Αττικής χάνεται», επισήμανε με δραματικό τόνο ο δήμαρχος Μάνδρας. Αγωνιώδεις είναι οι προσπάθειες που κάνουν οι κάτοικοι στα Βίλια, προκειμένου να θωρακίσουν τις περιουσίες τους. Καταβρέχουν με λάστιχα τις αυλές τους, κόβουν κλαδιά και δέντρα σε μία προσπάθεια να εμποδίσουν, αν αυτό καταστεί εφικτό, να μην επιτρέψουν τις φλόγες να κάψουν τα σπίτια τους. Χαρακτηριστικές, μάλιστα, είναι οι εικόνες μίας κυρίας με τα παιδιά της, όπου προσπαθούσε να κάνει ό,τι μπορούσε για να προστατέψει το σπίτι της. Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive