Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Ο εμφύλιος είναι η χειρότερη μορφή πολέμου... Της Ντορέτας Πέππα

Ο εμφύλιος είναι η χειρότερη μορφή πολέμου, αλλά, τουλάχιστον, στον προηγούμενο εμφύλιο, υπήρχε μια κάποια αιτία: η διαφορετική ιδεολογία των εμπλεκομένων! Κακό, λάθος, αλλά κάτι υπήρχε, που είχε κάποια λογική, τέλος πάντων!
Τώρα, ποια θα είναι η αιτία; Η σύριγγα; Τόσος ξεπεσμός; Τόση παρακμή;...
Απευθύνομαι, λοιπόν, τόσο στους άδικους και φαύλους κυβερνώντες μετά των επίσης φαύλων συστημικών τους "ειδικών", όσο και στους φανατικούς υπέρ του εμβολιασμού, τύπου Κιάμος και τύπου Δρογώσης (βλ. χαμηλό επίπεδο τέχνης, που υποδεικνύει και το ανάλογο επίπεδο νοημοσύνης) -ΔΕΝ, ΔΕΝ (το τονίζω!) δεν εννοώ τους εμβολιασμένους, αλλά τους επιτιθέμενους αναίτια και άδικα στους συμπολίτες τους που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν, γιατί έτσι ήθελαν και έτσι θέλουν, βρε αδελφέ! Εμένα δε μου χρειάζεται καμιά δικαιολογία: δεν θέλω! Απλά! Απευθύνομαι, λοιπόν, σε όσους φαύλους και ανοήτους φανατικούς προανέφερα και τους λέω: "Σκοτώστε μας! Εμπρός, λοιπόν! Άντε, να τελειώνουμε! Να ησυχάσετε κι εσείς από μας, να ησυχάσουμε κι εμείς από σας! Μα, έχετε τούτο στο νου σας, και θα το πω έξω απ' τα δόντια, κι ας μην αρέσει: να δούμε ποιος θα έχει απομείνει μετά για να σας θάψει!" Ντορέτα Πέππα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive