Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ. Ο σύζυγος της 44χρονης από την Κρήτη που πέθανε μετά το εμβόλιο, θα κάνει την 2η δόση του!! Τουλάχιστον θα αποκατασταθούν τα ΤΡΙΑ ορφανά τους;;

Έχασε τη 44χρονη σύζυγό του από παρενέργειες του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, σε μια τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Τώρα θέλει να ολοκληρώσει τον δικό του εμβολιασμό.  Ο λόγος για τον Μανώλη Κρυοβρυσανάκη, τον σύζυγο της 44χρονης Γλυκερίας Μανουσάκη-Κρυοβρυσανάκη.... ο οποίος, όπως αναφέρει το ekriti.gr, επικοινώνησε με το Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας και ζήτησε να προγραμματιστεί η δεύτερη δόση του δικού του εμβολιασμού! Μάλιστα, ζήτησε από τη γιατρό, με την οποία μίλησε τηλεφωνικά, να κάνει τη δεύτερη δόση με άλλο σκεύασμα από αυτό που είχε κάνει ο ίδιος και η αδικοχαμένη Γλυκερία.  Η γιατρός από το Κ.Υ. Αγίας Βαρβάρας, με την άδεια του Μανώλη, δημοσιοποίησε το περιστατικό με την παρακάτω ανάρτηση στο facebook:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive