Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Στην «πυρά»!!! Μητροπολίτης Θεόκλητος: «Αμαρτωλοί» όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο – Και οσοι ΦΤΥΝΟΥΝ την ΠΙΣΤΗ τουςτον Χριστό -όπως ΕΣΥ- & υπακούουν στο ΣΑΤΑΝΑ, ΤΙ είναι; ΗΧΗΤΙΚΟ

Όσα ανήκουστα ειπώθηκαν…Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό,  ο Μητροπολίτης Σταγών Θεόκλητος, δήλωσε αναφερόμενος στους εμβολιασμούς:...«Αυτό είναι βλασφημία. Δεν μπορείς να προκαλέσεις τον Θεό να σου κάνει το θαύμα. Αυτό είναι αίρεση και πλάνη.Ο Θεός σου έχει δώσει μυαλό για να μπορείς να κάνεις αυτά που έχει κανονίσει με τους ανθρώπους.Ο ίδιος ο Θεός έδωσε τους γιατρούς, έδωσε τα φάρμακα (σ.σ. τα εμβόλια του Bill Gates τα έδωσε άραγε ο Θεός;;;), ο Θεός έδωσε την επιστήμη.Εσύ κάνεις τον ειδικό και λες θα σου αλλάξει το εμβόλιο το DNA;Λες ότι έχουμε παρενέργειες; Ναι, έχουμε παρενέργειες. Και όταν παίρνει DEPON έχει παρενέργειες.Όταν μπορείς να σώσεις την ανθρωπότητα με το εμβόλιο και τον άνθρωπο και δεν θα μεταδώσεις τον ιό σε άλλον, εάν δεν το κάνεις είναι αμαρτία».Ακούστε το ηχητικό:

3 σχόλια:

  1. Ο μονος τροπος να αντιμετωπισουμε αυτη την κατασταση ειναι η πιστη στον θεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρενέργειες της ένεσης pfizer (2 συνταρακτικές μαρτυρίες)
    .
    https://www.bitchute.com/video/2DRvPUNNUNLF/
    vasoula2908a
    —-
    Συγχωρήστε με, αλλά εγώ αυτό το δηλητηριώδες (και συχνά θανατηφόρο) κοκτέηλ
    που χορηγούν τρυπώντας αθώο κόσμο, εμβόλιο ΔΕΝ το λέω.
    Με αυτό το βίντεο που σήκωσα πρωτομηνιά, καλο τον μήνα δεν τον λες…
    τον λες όμως διαφωτιστικό…Η πληροφορία δίνει γνώσ…



    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. " Όστις θέλει οπίσω μου ελθείν, απαρνησάσθω εαυτόν αράτω τον σταυρόν αυτού και ακολουθείτε μοι". Το ύψιστο αγαθό και ο αληθινός σκοπός της ζωής.Αυτος ο άνθρωπος Σεβασμιότατε δεν ζητάει θαύματα διότι ζεί το θαύμα της μετάνοιάς του, και με το μυαλό που του έδωσε ο Θεός ξέρει να ξεχωρίζει το τί προσφέρει ο Χριστός και τι η προπαγάνδα του πονηρού που δυστυχώς σήμερα έχουν πέσει στην παγίδα ακόμα και οι εκλεκτοί, κατά τον λόγο του Κυρίου μας. Πολλά λέγονται, πολλοί προτείνουν αλλά κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη, συγχωρέστε με αλλά ένας από αυτούς φαίνεται να είστε και εσείς. Ζητάτε πάντα από το ποίμνιο να σηκώσει το βάρος της ευθύνης χωρίς εσείς να κουνήσετε το "δαχτυλάκι" σας, όχι μόνο εσείς, ξεχάσατε τον ρόλο σας,κατά τον λόγο του Κυρίου μας,για να είσαστε αληθινοί ποιμενάρχες (πρώτοι δηλαδή) θα πρέπει να είσαστε πάντων διάκονοι,του ποιμνίου σας φυσικά και όσων είναι ενταγμένοι στην εκκλησία Του Χριστού, και όχι της όποιας πολιτικής ηγεσίας που με τους "νόμους" τους διασφαλίζουν την κάθε είδους ανηθικότητα και παράνομα συμφέροντα.
    Όποιος νομίζει ότι διοικεί ας αναλάβει την ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive