Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

ΑΜΕΑ ΠΡΟΣ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ: "Η ομορφιά του ανθρώπου πηγάζει από την εσωτερική του εικόνα και όχι από το περιτύλιγμα"


Αγαπητή κυρία Λατινοπουλου λυπόμαστε που πολλά από τα ΑμεΑ δεν μπορούμε να ξυρισουμε μασχάλες και πόδια... όχι γιατί δεν θέλουμε αλλά γιατί δεν μπορούμε. Είτε γιατί δεν έχουμε την σωματική δύναμη, λόγο ασθενειών, είτε γιατί δεν μπορούμε.... να πάμε στο μάρκετ να ψωνίσουμε ξυραφάκια... αφού δεν έχετε φροντίσει για την ελεύθερη πρόσβαση μας... Παρόλα αυτά σας ζητούμε συγνώμη που αναγκαζόμαστε να εμφανιζόμαστε μπροστά σας, χαλώντας την αισθητική σας...αν και για εμάς η ομορφιά του ανθρώπου πηγάζει από την εσωτερική του εικόνα και όχι από το περιτύλιγμα


1 σχόλιο:

  1. Αφηστε την ΓΥΝΑΙΚΑ ρε που εξεφρασε τα αυτονοητα. Γεμισαμε πουστρ@δελφες με μουσια και ξυρισμενες γαμπες και γκομενες με πρησμενα χειλια και προοδευτικες γαμπες μασχαλες.....ο πατερας σου τι σου λεει ρε πστ οταν ξυριζεις την γαμπα??? ''Γεια σου παληκαρι μου αθληταρα''?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive