Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Δρ. Sucharit Bhakdi: “Η επιδημία έχει τελειώσει σε όλη την Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη! Τα τεστ που χρησιμοποιείτε PCR, είναι ψεύτικα”

Στο συνέδριο σήμερα, ο Dr. Sucharit Bhakdi ανέφερε: “Η επιδημία έχει τελειώσει σε όλη την Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη! Τα τεστ που χρησιμοποιείτε PCR, είναι ψεύτικα και σας δίνουν ψεύτικα αποτελέσματα κι όσο περισσότερα τεστ κάνετε, τόσα περισσότερα ψεύτικα αποτελέσματα βγαίνουν σε αριθμό και ποσοστά…δεν είναι νέος ιός, αλλά μας ακολουθει πολλές δεκάδες χρόνια….” Ο κορυφαίος επιστήμονας που έχει συνεισφέρει στην επιστήμη με σημαντικές ανακαλύψεις κι έρευνες για την ελονοσία και τον δάγκειο πυρετό. Καθηγητής στο πανεπιστήμιο Johannes Gutenberg University Mainz, έχοντας διδάξει πάνω από 12.000 γιατρούς. Ειδικός στην Μικροβιολογία, Ιολογία, Ανοσολογία, Επιδημιολογία – Λοιμωξιολογία, από τους σημαντικότερους επιστήμονες του κλάδου του διεθνούς αναγνωρισιμότητας και μέλος της Γερμανικής Εξωκοινοβουλευτικής Επιτροπής των γιατρών για την διασάφηση της πανδημίας (ΑCU2020). Τον ευχαριστούμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive