Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Οι «πατριώτες» εφοπλιστές χέζουν πάνω στον πρωθυπουργό της χώρας, αλλά ο Μητσοτάκης δια της κυρίας Πελώνη μούγκα στη στρούγκα. Του Μιχ.Χαραλαμπιδη

Η κυρία Πελώνη, αντί να τρέξει να “καθαρίσει” ένα χεσμένο πρωθυπουργό ασχολείται με την επίσκεψη του Τσίπρα στην Ακρόπολη. Για την κυρία Πελώνη χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι αν ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση της χώρας γίνεται ρόμπα από έναν εφοπλιστή. Αλλά... γιατί ν’ αντιδράσει όταν ο ομφάλιος λώρος που συνδέει τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση των “αρίστων” με την ολιγαρχία του πλούτου, τους πλοιοκτήτες και τους λοιπούς χρηματοδότες της ΝΔ είναι σχέση υποτέλειας;

Η κυρία Πελώνη προσελήφθη για ν’ αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση και όχι για να γράφει πονήματα για τη σχέση διαπλοκής των οικονομικών συμφερόντων με τον Κυριάκο, όπως πιο παλιά με την ... «ψυχή της Αποστασίας» του 1965. Τότε που έγραψε ότι ο Κων/νος Μητσοτάκης ήταν «ο πρωταγωνιστής της Αποστασίας και του σχίσματος της Ένωσης Κέντρου του Γεώργιου Παπανδρέου, που εκδηλώθηκε το Ιούλιο του 1965... θεωρείται η “ψυχή” της Αποστασίας ... και σε συνεννόηση με τον ξένο παράγοντα, το παλάτι και οικονομικά συμφέροντα της εποχής, οργάνωσε, υλοποίησε και στήριξε την μεγαλύτερη συνωμοσία στη χώρα μετά τον Εμφύλιο».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν καταλαβαίνω δηλαδή σωστά από τα γραφτά της κυρίας Πελώνη, ως ευσεβής χριστιανός, δεν εφαρμόζει την εντολή «τίμα τον πατέρα σου...» και ως “εκσυγχρονιστής” αρέσκεται στα ωσαννά οποιουδήποτε πρόθυμου αμειβόμενου προσκυνητή της μετριότητάς του, όπως ακριβώς δηλαδή με τα ωσαννά της κυρίας Πελώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive