Σάββατο 22 Μαΐου 2021

«Σούζα» και στο ΕΝΑ πόδι ο Κ.Μητσοτάκης μπροστά στον Π.Λασκαρίδη: Έσκυψε το κεφάλι και είπε κι «ευχαριστώ». Αν χρειαστεί θα γυρίσει και το άλλο μάγουλο


«Άκρα του τάφου σιωπή» επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στο Μαξίμου, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή να μη δοθεί καμία απάντηση προς τον εφοπλιστή και εθνικό ευεργέτη Πάνο Λασκαρίδη, ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξή του πως οι εφοπλιστές έχουν «χεσμένο τον πρωθυπουργό», (ΕΔΩ)  εκφράζοντας έτσι την οργή του για την πολιτική του πρωθυπουργού απέναντι στην επιχειρηματικότητα....    Βέβαια κι εντολή για απάντηση να είχε δοθεί, κανέναν κυβερνητικό «όργανο», ούτε καν οι «καμικάζι»  του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα τολμούσαν να βγάλουν «κιχ», αφού ο κ.Λασκαρίδης είναι άνθρωπος με μεγάλη δύναμη, που κανείς ούτε καν ένας υπουργός «αντέχει» να κάνει εχθρό του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει πρόβλημα να «λυγίσει» την αξιοπρέπεια του, μπροστά σε έναν τόσο ισχυρό άνδρα όπως είναι ο Πάνος Λασκαρίδης και να δεχθεί τις ύβρεις αδιαμαρτύρητα, ενώ αν χρειαστεί θα γυρίσει και το «άλλο μάγουλο» και θα πει και «ευχαριστώ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive