Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Τούρκοι και ιλλουμινάτι όρισαν τους κανόνες καταστροφής μας. Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Είναι γνωστά τα λόγια του αρχισιωνιστή Κίσινγκερ το 1974 ότι για να μας αφανίσουν πρέπει να μας χτυπήσουν στον πολιτισμό, γλώσσα, κλπ. Και όμως, πριν από έναν σχεδόν αιώνα από τον Κίσινγκερ τα ίδια ακριβώς παραδέχθηκαν και οι τούρκοι!...

Τα παραδέχθηκαν ύστερα από μελέτη για να βρουν τις αιτίες που επαναστατήσαμε εναντίον τους και γιατί συνέβη αυτό. Τα συμπεράσματά τους ισχύουν μέχρι σήμερα και αποτελούν οδηγό τακτικής εναντίον μας. Για αυτό και οι σημερινοί «κοτζαμπάσηδες» στην Ελλάδα εφαρμόζουν τις πολιτικές που εφαρμόζουν. «Κοτσαμπάσηδες», που διορίσθηκαν μέσω εκλογών από την σιωνιστική ελίτ επειδή έχουν τους ίδιους σκοπούς εναντίον μας. Ο εχθρός έχει εισβάλει.

Ο διάσημος τούρκος ιστορικός Δζεβδέτ Πασάς στην Ιστορία του για την Οθωμανική Αυτοκρατορία γράφει και αναλύει τα λάθη των σουλτάνων που οδήγησαν τους Έλληνες σε επανάσταση. Το συμπέρασμά του είναι ότι το κυριότερο λάθος των οθωμανικών κυβερνήσεων ήταν ότι επέτρεψαν στους Έλληνες να διατηρήσουν την γλώσσα τους και διδάχθηκαν την Ιστορία τους μέσα από την εκκλησία και τα σχολεία. Αυτά που αρνούνται ως ιστορικές αλήθειες με αστεία επιχειρήματα κάτι «ψεκασμένοι» ανθέλληνες, μας τα επιβεβαιώνουν οι τούρκοι.

Γράφει ο τούρκος διανοούμενος και Ιστορικός ότι, ο Μωάμεθ ο Πορθητής διατήρησε και υποστήριξε τον Πατριαρχικό θρόνο και αναγνώρισε την Ιερά Σύνοδο των Μητροπολιτών και έδωσε πολλά προνόμια στις εκκλησίες, στα μοναστήρια, στον κλήρο και γενικά στους χριστιανούς. Συνέπεια της θρησκευτικής ελευθερίας, οι Έλληνες ένοιωθαν ότι είχαν ήσυχο το κεφάλι τους και εξ αιτίας αυτού μπόρεσαν και διαφύλαξαν και την γλώσσα τους και τα ήθη και έθιμά τους.

Είδατε τι μας λέει; Η θρησκευτική ελευθερία ήταν αυτή που συνετέλεσε και διατηρήσαμε την γλώσσα μας και τα ήθη και τα έθιμά μας. Ενώ τώρα και η θρησκευτική μας ελευθερία έχει περιοριστεί και περιορίζεται διαρκώς, και η γλώσσα μας πολεμάτε και διώκεται εμπαθώς από κουλτουριαραίους, και τα ήθη και τα έθιμά μας διώκονται και λοιδορούνται.

Συνεχίζει ο τούρκος ιστορικός. Επειδή οι Έλληνες λόγω θρησκείας, γλώσσης, ηθών και εθίμων και ιστορικών παραδόσεων χωρίζονταν από τους κατακτητές, δημιούργησαν έναν δικό τους κόσμο στην Οθωμανική αυτοκρατορία ανάμεσα στους μουσουλμάνους. Και σε όποια μέρη περισσότεροι ήταν οι Έλληνες από τους μουσουλμάνους, οι Έλληνες θεωρούσαν τους Οθωμανούς ξένους και επιδρομείς. Απαραίτητο καθήκον της οθωμανικής κυβερνήσεως ήταν να διδάξει στους Έλληνες την οθωμανική γλώσσα, να τους εξοικειώσει με τα οθωμανικά ήθη και έθιμα και να τους υπαγάγει εν τέλει και πνευματικώς υπό το ηθικόν κράτος των υγιών μουσουλμανικών αρχών και να καταστήσει μεταξύ και αρχόντων και αρχομένων άρρηκτους και στενούς δεσμούς. Οι πρόγονοί μας παραμέλησαν σε όλ’ αυτά διαπράξαντες έτσι μέγιστον σφάλμα και επέδειξαν ασυγχώρητη αδράνεια. Βλέπουμε λοιπόν ότι οι Έλληνες ζούσαν χωριστά από τους τούρκους και πνευματικώς ήταν ανεξάρτητοι. Αυτός ακριβώς είναι ο στόχος των ανθελλήνων, ελληνοφώνων και μη, σήμερα. Καταστρέφουν το πνεύμα των Ελλήνων και τοποθετούν παντού ετερόχθονες ώστε να σπάσουν την συμπαγή ακόμη ελληνικότητα των Ελλήνων για να μπορέσουν να πετύχουν τα βδελυρά και ρατσιστικά σχέδιά τους. Αποδεικνύεται επίσης ότι οι Έλληνες δεν ζούσαν μαζί με τους τούρκους. Οι τούρκοι το λένε. Γιατί να μην τους πιστέψουμε από την στιγμή που καταντήσαμε να πιστεύουμε τους ευρωπαίους.

Μας αναφέρει και άλλα ο τούρκος ιστορικός. Οι έλληνες πάντα διατηρούσαν την ελπίδα της απελευθερώσεώς τους αλλά στερούντο των μέσων. Από την στιγμή που ασχολήθηκαν με το εμπόριο και απέκτησαν υλική ευημερία και διαδοθείσης της παιδείας σ’ αυτούς άνοιξαν τα μάτια τους και σκέφθηκαν την απόκτηση της ελευθερίας τους. Με τον πλούτο τους άνοιξαν παντού σχολεία και αυτό χρησίμευσε ως προκαταρκτικό μέσον για την απόκτηση της ελευθερίας τους. Διότι στα σχολεία αυτά εδιδάσκοντο την αρχαία ελληνική Ιστορία και άκουγαν από τους διδασκάλους τους (το σωστό είναι «διδάσκαλος» και όχι «δάσκαλος», διότι διδάσκει, δεν δάσκει. Το δασκάλεμα είναι άλλο) την παλιά δόξα, ακμή και μεγαλείο των Ελλήνων. Με αυτές τις Ιστορίες και τα διδάγματα διεφθάρη ο νους των ραγιάδων πράγμα που δεν έπρεπε ν’ αφήσει η Κυβέρνησή μας να συμβεί. Και στις εκκλησιές τους παρόμοια άκουγαν από τους κληρικούς τους που οδήγησαν αυτούς ν’ αποχωριστούν από τους μουσουλμάνους.

Βλέπουμε ότι οι τούρκοι πριν από πολλές δεκαετίας εννόησαν απολύτως την σημασία της διδασκαλίας της υπερόχου ελληνικής Ιστορίας και πόσο σημαντική είναι στην διάπλαση της προσωπικότητος των Ελλήνων. Γι αυτό σήμερα οι μισέλληνες την διώκουν και την χλευάζουν, και θέλουν την εξαφανίσουν με κάθε μέσο, ώστε να υποταχθούμε ες αεί, όπως πιστεύουν.

Ο ιστορικός και Πασάς ρωτάει παρακάτω. Δεν έπρεπε αυτά να τα παρακολουθεί πάντοτε η κάθε οθωμανική κυβέρνηση και να επιβλέπει τι συμβαίνει; Δεν έπρεπε πολλοί μουσουλμάνοι να γνωρίζουν ελληνικά και να εισχωρούν μεταξύ των Ελλήνων, επιτηρούντες τα φρονήματά τους και τα όσα συμβαίνουν μεταξύ τους; Ότι ακριβώς κάνουν σήμερα οι «κοτζαμπάσηδες» για να μην κάνουν τα λάθη που έκαναν τότε οι τούρκοι, που σημειωτέον, είναι απόγονοι λαθρομεταναστών. Ελληνόφωνοι μισέλληνες σήμερα έχουν προωθηθεί παντού και αυτοί δι’ εξαπατήσεων, ψευδοεπιστημονικότητος, και κάθε μέσου, εκτρέπουν την ελληνική φυλή του προορισμού της

Συμπερασματικά βλέπουμε ότι οι δοτοί ηγετίσκοι μας προσπαθούν ν’ αποφύγουν τα λάθη των τούρκων. Τι κάνουν; Αυτά που δεν κατάφεραν επαρκώς οι τούρκοι. Φτώχυναν τους Έλληνες, δούλωσαν το πνεύμα τους με αηδίες και κουραφέξαλα, διώκουν και εκκλησία (ενώ οι τούρκοι της είχαν δώσει προνόμια), παραποιούν και εξαφανίζουν την Ιστορία, κόβουν τους δεσμούς εκκλησίας – λαού, καταστρέφουν την μητέρα όλων των γλωσσών του κόσμου, την ελληνική, και το τελευταίο που κάνουν τώρα, βάζουν ετερόχθονες ανάμεσά μας για να μας σπάσουν την συνοχή.

Οι Τούρκοι μας γνωρίζουν καλύτερα απ’ ότι εμείς τους εαυτούς μας!

Ας δούμε τώρα τι λένε και οι άλλοι μισέλληνες, οι ιλλουμινάτι. Αυτοί φυσικά μιλάνε για όλους τους λαούς, η διαφορά είναι ότι ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία κάθε λαού εντείνουν και ανάλογα τα μέτρα τους σύμφωνα με τις προτάσεις των βιοπολιτικών τους. Βιοπολιτική, είναι μια επιστήμη που διδάσκεται σε πολύ λίγους «εκλεκτούς».

Πράττουν από παλιά, τα εξής στην Ελλάδα, σύμφωνα με το πρώτο Κεφάλαιο των αρχών τους. Θα διατηρήσουμε τα μυαλά τους αδύναμα ενώ θα τους προετοιμάζουμε να κάνουν το αντίθετο από το σωστό. Θα φροντίσουμε ποτέ να μην καταλάβουν τι γίνεται. Θα διοχετεύσουμε παντού δηλητήρια στον αέρα, στα φαγητά, στα ρούχα, με αποτέλεσμα να χάσουν τα μυαλά τους. Θα τους εκπαιδεύσουμε να πιστέψουν ότι τα δηλητήρια είναι καλά με εικόνες και ήχους (συχνότητες).

Έχουν δίκαιο οι ιλλουμινάτι έτσι όπως τα λένε. Τα μυαλά διατηρούνται αδύναμα όταν δεν έχουν εργαλεία σκέψης που είναι οι λέξεις, άρα τα μυαλά διατηρούνται αδύναμα όταν υποβαθμίζεται και αλλοιώνεται η γλώσσα. Και το να πράττει κανείς το αντίθετο από το σωστό, αυτό γίνεται όταν αποκοπούν οι ρίζες με το παρελθόν, δηλαδή εξαλείφοντας την Ιστορία και καταργώντας τα ήθη και τα έθιμα, και φυσικά όταν στερείται δυνατότητα έκφρασης και καταντά έρμαιο της εικόνας.

Στο δεύτερο Κεφάλαιο αναφέρουν. Θα εστιάσουμε την προσοχή τους στο χρήμα και στα υλικά προϊόντα οπότε ποτέ αυτοί δεν θα μπορούν να συνδεθούν με τον εσωτερικό τους κόσμο δηλαδή με την ψυχή τους και το πνεύμα. Τα μυαλά τους θ’ ανήκουν σε μας και θα κάνουν ότι τους λέμε. ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ. Θα δημιουργήσουμε δικομματισμό που θα ανήκουν σε μας και οι δύο πλευρές. Θα τους καθοδηγούμε διακριτικά και θα νομίζουν ότι αυτοί οδηγούν τους εαυτούς τους. Όταν κάποιος απ’ αυτούς ξεχωρίσει, θα τον γελοιοποιούμε ή θα τον σκοτώνουμε ανάλογα με το συμφέρον μας. Θα τους κάνουμε να ζουν συνεχώς με φόβο και θυμό μέσα από εικόνες και ήχους (συχνότητες).

Κάνουν διάκριση του πλούτου με το χρήμα και των υλικών αγαθών. Άλλο ο πλούτος και άλλο η απόκτηση υλικών αγαθών. Ο πλούτος των Ελλήνων χρησιμοποιείτο διαφορετικά παλαιότερα και κυρίως χωρίς υπερβολές και ακρότητες. Π.χ. επί τουρκοκρατίας πολλοί πλούσιοι Έλληνες άνοιγαν σχολεία για το καλό των νέων, το μέλλον του έθνους. Επίσης κυριαρχεί, φόβος επί τουρκοκρατίας, φόβος επί δημοκρατίας, φόβος επί ευρωκρατίας! Τι σύμπτωση!

Συνεχίζουν στο τρίτο Κεφάλαιο. Θα τους πάρουμε την γη, τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και την υγεία! Θ’ ασκούμε απόλυτο έλεγχο. Θα τους εξαπατήσουμε κάνοντάς τους να πιστέψουν ότι υπακούν σε νόμους κλέβοντας τους την λίγη ελευθερία που έχουν. Θα δημιουργήσουμε ένα σύστημα χρήματος που θα τους κρατά φυλακισμένους για πάντα μέσω χρέους. Θα ελέγχουμε την πληροφόρηση μέσω ΜΜΕ που ανήκουν σε μας και θα ελέγχουμε επίσης τα συναισθήματά τους όπως μας αρέσει.

Την γη των Ελλήνων την είχαν πάρει οι τούρκοι, τώρα την παίρνουν οι εταιρείες, ενώ παρατηρούμε πόσο σημαντικό είναι για τους τυράννους ηγετίσκους η πληροφόρηση σε όλα τα επίπεδα ώστε να γνωρίζουν τι σκέφτονται οι υποτακτικοί τους κάτι που δεν έκαναν οι τούρκοι και παραδέχονται ότι ήταν λάθος τους.

Όπως βλέπουμε από την τουρκοκρατία έως την σημερινή δαιμονοκρατία το μόνο που κάνουν είναι να βελτιώνουν τα λάθη τους με σκοπό πάντα τον αφανισμό μας. Οι βασικές τους αρχές, λαμβανομένων υπόψη των συνθηκών εκάστης εποχής, παραμένουν οι ίδιες. Τι φταίει όμως και αποτυγχάνουν; Φταίει το ότι είμαστε Έλληνες και τα χαρακτηριστικά μας είναι τέτοια που κάνουν το έργο τους δύσκολο. Όχι δύσκολο, αδύνατο.

Οι εξωτερικοί εχθροί, ότι και να κάνουν, είναι τελείως ανίκανοι χωρίς βοήθεια εκ των έσω.

Χρήστος Μαντζιάρης

2 σχόλια:

  1. ΕΝΑΣ ΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΩΝΤΑΣ ΩΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΒΑΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που αναφέρεις τον πραγματικό μας εχθρό (σιωνισμό) και δεν κατηγορείς τον επιβεβλημένο απο τους σιωνιστές "αποδιοπομπαίο τράγο" (Γερμανούς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive