Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Τελικά τους .. «ΕΠΑΚΟΥΜΒΗΣΑΜΕΙ»..Ρωσία Επιβεβαιώνει Σύγκρουση Φρεγάτας ΛΗΜΝΟΣ Με TCG Kemal Reis (Βίντεο), Ελληνικοί S-300 Εγκλώβισαν Τουρκικά F-16,Τουρκία Ενεργοποιεί Τους S-400 Απέναντι Στα Γαλλικά Rafael!

Μπορεί να μην επιβεβαιώνει το ΓΕΝ ότι υπήρξε επεισόδιο μεταξύ της Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ και της Τουρκικής TCG Kemal Reis νότια του Καστελόριζου,( με το σύνολο των Ελληνων ΜΜΕ να μην Αναφερουν το παραμικρό, ως πάγια τακτική τους) αλλά Ρωσικό Site επιμένει ότι υπήρξε! Όλα ξεκίνησαν στην προσπάθειά της Τουρκικής Φρεγάτας να εμποδίσουν τη φρεγάτα «Λήμνος» να πλησιάσει το ερευνητικό σκάφος Oruc Reis, με αποτέλεσμα τη σύγκρουσή, με τη φρεγάτα «Λήμνος» να μην πάθει κάτι σοβαρό, και την νεότερη φρεγάτα των Τούρκων, να βγει εκτός μάχης για αρκετό καιρό, καθώς από τη σύγκρουσή, υπέστη σοβαρή ζημιά, και αποχώρησε (ΦΩΤΟ) από την περιοχή με ρυμουλκό...

Το Ρωσικό Site επικαλείται,ότι για δεύτερη φορά οι Ελληνικοί S-300 ενεργοποιήθηκαν και εγκλώβισαν Τουρκικά F-16 πάνω στο Καστελόριζο.
Εντωμεταξύ διάφορες πηγές στο Twitter απο Τουρκικής Πλευράς, αναφέρουν ότι, οι Τουρκικοί S-400 μετακινήθηκαν, με την άφιξη του Γαλλικου αεροπλανοφόρου στην περιοχή του Αιγαίου, και είναι έτοιμη να απαντήσουν στα Γαλλικά Rafael.
Δείτε Εδώ με κάθε επιφύλαξει για την γνησιότητα του, βίντεο απο Τουρκικής πλευράς, στην φερόμενη σύγκρουση Φρεγάτας ΛΗΜΝΟΣ και TCG Kemal Reis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive