Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. !! Έξωση ηλικιωμένων με την αστυνομία να σπάει την πόρτα Έξω από το σπίτι τους έβγαλε η αστυνομία ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στα Πετράλωνα εξαιτίας τραπεζικών χρεών. Μάλιστα προκειμένου να γίνει η έξωση, οι αστυνομικοί έσπασαν τη πόρτα. ΦΩΤΟ

Οι ηλικιωμένοι έβλεπαν μια ντουζίνα αστυνομικούς να τους πετάει στο δρόμο σαν να ήταν οι χειρότεροι εγκληματίες της χώρας. Πλέον όποιος χρωστάει δεν είναι ασφαλής στο σπίτι σε αυτή τη χώρα. Η κυβέρνηση μάλιστα συνδράμει τις τράπεζες...
που βγάζουν τα σπίτια σας στους πλειστηριασμούς και κάνουν κατασχέσεις με άφθονους αστυνομικούς για να παραδοθούν τα σπίτια στα κοράκια. 
Οι ηλικιωμένοι είχαν χρέη σε τράπεζα και το σπίτι τους κατασχέθηκε, με τους δικαστικούς κλητήρες να εμφανίζονται για να εκτελέσουν την κατάσχεση, με τη συνδρομή της αστυνομίας.
Έξωση ηλικιωμένων με την αστυνομία να σπάει την πόρτα
Οι αστυνομικοί, σαν να ήσαν  σε επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, προκειμένου να βγάλουν το ηλικιωμένο ζευγάρι από το σπίτι του, έσπασαν τη πόρτα. Μάλιστα όταν γείτονες συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την έξωση, προχώρησαν και σε δύο προσαγωγές στο τμήμα Ακροπόλεως.
Το θέμα είναι όμως πως οι αστυνομικοί, διψήφιος αριθμός όπως φαίνεται στο φωτογραφικό στιγμιότυπο εισέβαλαν βιαίως στο σπίτι, προκαλώντας τις αντιδράσεις των γειτόνων του ζευγαριού. Μάλιστα, τα πνεύματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα να γίνουν και δύο προσαγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive