Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Το SITE Intelligence Group ταυτοποιεί επιθέσεις βιοτρομοκρατίας μέσω covid19 τζιχαντιστών και λοιπών εξτρεμιστών

Το SITE Intelligence Group ταυτοποιεί επιθέσεις βιοτρομοκρατίας μέσω covid19 τζιχαντιστών και λοιπών εξτρεμιστών. Στη λίστα στόχων τους έχουν θρησκευτικές και εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις. Το SITE Intelligence Group εξειδικευμένο σε θέματα διεθνούς τρομοκρατίας αναφέρει ότι....

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ. ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΣΟΥ
τρομοκρατικές δυνάμεις σε παγκόσμιο επίπεδο εργαλειοποιούν τον κορωνοιό και στοχεύουν τη δημόσια υγεία μέσω βιοτρομοκρατίας.
Στην έκθεσή του περιλαμβάνονται ως βασικοί απειλούμενοι στόχοι της βιοτρομοκρατίας ανά τομέα:
Σύστημα υγείας
Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας
Εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις
Θρησκευτικοί θεσμοί
Βιομηχανία τροφίμων
Κυβέρνηση
Αρχές επιβολής τάξης
Βασικές υποδομές
Αναφέρει επίσης πως η πανδημία COVID-19 αναδιαμορφώνει τους τρόπους με τους οποίους οι τζιχαντιστές, οι ακροδεξιές και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις επιδιώκουν να πραγματοποιήσουν επιθέσεις. Οι εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, η βιομηχανία τροφίμων και άλλες πολιτικές οντότητες – έχουν πλέον γίνει νέοι στόχοι μεγάλων τρομοκρατικών ομάδων, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο διεθνές πεδίο.
Αυτή η κρίση έχει δημιούργησε αναφορές μόλυνσης σε τρόφιμα από μολυσμένα άτομα, σκόπιμη έκθεση του προσωπικού επιβολής του νόμου και υγειονομικής περίθαλψης και επιθέσεις εναντίον θρησκευτικών και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων τις τελευταίες εβδομάδες. Οι ακροδεξιοί εξτρεμιστές έχουν χρησιμοποιήσει ακόμη και λίστες πληροφοριών ταυτοποίησης που φέρονται να χακαρίστηκαν προερχόμενες από οντότητες όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) για να ξεκινήσουν εκστρατείες παρενόχλησης εναντίον του προσωπικού τους.siteintelgroup 11/5/20
Ο υβριδικός πόλεμος και η ασύμμετρη απειλή της κλασικής τρομοκρατία εκσυγχρονίζεται κι επανδρώνει το οπλοστάσιο της μ΄ένα νέο όπλο που είναι ο covid19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive