Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Mr. V (56η) - ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΑΘΡΟΠΟΛΕΙΣ, Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ 5G. ΒΙΝΤΕΟ


Αναφορά στο ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ στο 23:10`
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>

2 σχόλια:

  1. Χάρτης των ΜΚΟ για διακινητές – Τα τουρκικά «Λευκά Κράνη» στη Λέσβο

    http://amfipolinews.blogspot.com/2020/05/blog-post_841.html (αξιζει να διαβαστει ολο, · → καλα πως το επιτρεπουν αυτο οι προδοτες,μα δεν υπαρχει πουθενα ελεγχος,επιβεβαιωση στον χορο μπηκαν πλεον και τουρο-ισλαμιστικες-φασιστικες οργανωσεις σε αριστη συνεργασια με ελληνικες ΜΚΟ και ξενες ΜΚΟ που συμβαλλουν στον εποικισμο της χωρας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από που αλήθεια είναι αυτή η φωτογραφία;

    http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/apo-pou-alhtheia-einai-auth-h-fwtografia (· →αξιζει να διαβαστει ολο και να και τις φωτογραφιες που επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα την απατη με τους δηθεν προσφυγες,οπως θα δειτε ολοι ειναι αφρικανοι,αλλη μια περιοχη καταστρεφεται αλλη μια περιοχη αφρικανο-ισλαμοποιειται)

    ''Από το Κογκό; Την Τανζανία; Ή το Μπουρούντι; Όχι! Από την Σάμο…
    Συνεχίζει τα παραμύθια της και την προπαγάνδα της η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ότι θα αντιμετωπίσει την λαθρομετανάστευση. Οι Έλληνες επί τέλους να ξυπνήσουν! Δεν έχει σκοπό να κάνει τίποτε! Η νεοφιλελεύθερη παρέα του Μητσοτάκη ακολουθεί πιστά τις εντολές της παγκοσμιοποίησης και θέλει να κάνει την Ελλάδα μία πολυεθνική πολυθρησκευτική και πολυπολιτισμική κοινωνία. Για αυτό και δεν θα κάνει τίποτε και ό,τι κάνει δεν είναι τίποτε άλλο από πολιτικάντικα τεχνάσματα για να εξαπατά τον λαό.

    Στην Σάμο απ’ όπου και η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι κυριολεκτικά ένα καζάνι που βράζει. Ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων έχει ζητήσει ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, αλλά ακόμη τίποτε… Προ ημερών είχαμε σφοδρές συμπλοκές μεταξύ Αραβοφώνων και Αφρικανών. Συμπλοκές και μαχαιρώματα ενώ αρκετοί είναι αυτοί που έχουν συγκεντρωθεί και διαμαρτύρονταν.Και αυτά που συμβαίνουν στην Σάμο, συμβαίνουν και στην Χίο και στην Λέσβο και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη και σε πολλές επαρχιακές πόλεις θα συμβαίνουν, όπου εγκαθιστούν οι αρχές λαθρομετανάστες χωρίς βέβαια να ερωτούν καν τους Έλληνες.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive