Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Νέα επεισόδια στον Έβρο: «Εξέγερση» λαθρομεταναστών με φωτιές

Επεισόδια προκλήθηκαν σήμερα το πρωί στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) του Φυλακίου στην Ορεστιάδα, στον βόρειο ΈβροΣύμφωνα με πληροφορίες λίγο πριν από τις 10 το πρωί, διαμένοντες στην πτέρυγα ασυνόδευτων ανηλίκων του Κέντρου, έβαλαν φωτιά σε στρώματα...
για την κατάσβεση της οποίας μετέβησαν στο ΚΥΤ δύο οχήματα της πυροσβεστικής.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ. ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΣΟΥ
Σύμφωνα με το e-evros.gr, οι μετανάστες που εξεγέρθηκαν φιλοξενούνται στην πτέρυγα ανηλίκων, και αιτία των επεισοδίων ήταν τόσο οι συνθήκες διαβίωσης, όσο και η ταχύτητα στις διαδικασίες ταυτοποίησης και χορήγησης ασύλου, που για τους ανηλίκους διαρκεί περισσότερο χρονικά, αφού δεν υπάρχει κάποια δομή φιλοξενίας.
Σημειώνεται ότι -μέχρι στιγμής- δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, ενώ φέρεται να έχουν προκληθεί σημαντικές υλικές ζημιές στο ΚΥΤ του βόρειου Έβρου.

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ?????? ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ?? ΑΠΕΛΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,, ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ!! ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ???? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ?? ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ????? ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??? ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΣΑΣ κ μητσο τάκη ΦΤΑΙΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ??? ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ Η'' ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ!! ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ???? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!! ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive