Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Αφρικανός Λαθρομετανάστης εισπράττει επίδομα στη Χίο και βγάζει σέλφι με τα λεφτά! (video)


Ο αλλοδαπός στο video που είναι τραβηγμένο στην Χίο έχει πάει στο ΑΤΜ έχει κάνει ανάληψη και όπως όλα δείχνουν τρελαίνεται απο την χαρά του  τόσο πολύ ώστε να τραβάει και ο ίδιος βίντεο για να το στείλει στους φίλους στην πατρίδα του....
  Όσο κάποιοι άλλοι δυσκολεύονται να καταχωρίσουν αίτημα για ένα επίδομα της ντροπής και όσο η Ελλάδα (επιχειρηματίες και εργαζόμενοι ) στραγγίζουν τα ταμεία τους κάποιοι απολαμβάνουν χρήματα που δεν δούλεψαν ή δεν ρίσκαραν ποτέ ..  Πόσο δίκαιο είναι αυτό και πόσο προκαλεί όταν το βλέπει ένας Οικογενειάρχης που μόλις απολύθηκε και ακόμη ξεπληρώνει με αίμα το δάνειο της κατοικίας του ?  ΚΑΘΟΛΟΥ  Δείτε το βίντεο

2 σχόλια:

  1. Τι σας φαίνεται παράξενο.? Εμείς έχουμε 1 εκατομμύριο ανέργους, από τους οποίους ούτε 100 χιλιάδες άντε να παίρνουν τακτική επιδότηση ή μακροχρονίων, γιατί τα λεφτά τα δίνουμε σε αυτούς που δεν έχουν κολλήσει ούτε ένσημο στη χώρα και εισπράττουν 400-500€ για να κόβουν βόλτες με τα κινητά στα χέρια ή με ποδήλατα. Τους βλέπω καθημερινά από το μπαλκόνι μου. Καλά ούτε λόγος για χαρτί εξόδου… αυτό να λέγεται ποιος θα τολμήσει να μας ελέγξει.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάμος έξω από την εθνική τράπεζα...Πεινάνε οι κακόμοιροι και περιμένουν ένα πιάτο φαΐ.´-Έξω από το ΑΤΜ είναι βλάκα Ζαίε και βγάζουν το 500ρικο το μήνα που δικαιούνται....Εσένα μ@λάκα νεοέλληνα σου ρουφάνε το αίμα 10 χρόνια τώρα, αλλά στους Λαθρομετανάστες δίνουν 500€ κάθε μήνα... με καρτούλα ανάληψης, συν δωρεάν σπίτι / φως / νερό / τηλ. Μη μιλάς όμως γιατί οι ρουφιάνοι, πολιτικοί κ δημοσιογράφοι θα σε πουν φασίστα.
    Εεεε αϊ γ......
    https://twitter.com/eksegerellin/status/1179877924029304840 (· →αξιζει να δειτε και την φωτογραφια που επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα την απατη με τους δηθεν προσφυγες,οπως θα δειτε σχεδον ολοι ειναι αφρικανοι και ασιατες)
    https://twitter.com/papapavl/status/1179729758109786112
    https://twitter.com/JollyRogerN/status/1179862838875230218

    Αλλοδαπός παράνομος μετανάστης καθώς παίρνει το μηνιαίο επίδομα: «Τσάμπα λεφτά ευχαριστώ πολύ Σάμο» (βίντεο)...«Ευχαριστώ Σάμος! Τσάμπα λεφτά, τσάμπα! Ευχαριστώ πολύ Σάμο»

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/817638_paranomos-metanastis-kathos-pairnei-miniaio-epidoma-tsampa (· →αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και το βιντεο που επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα την απατη με τους δηθεν προσφυγες,οπως θα δειτε σχεδον ολοι ειναι αφρικανοι και ασιατες)
    http://amfipolinews.blogspot.com/2019/11/blog-post_451.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive