Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Κύριοι όλοι εσείς οι της κυβερνήσεως μας ακούτε;

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Η μεγάλη ανακάλυψη αυτής της κυβέρνησης
Η Ελλάδα με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της 13ης Φεβρουαρίου, «αποκτά νομικό έρεισμα» να απελαύνονται όσοι εισέρχονται παράνομα στη χώρα, χωρίς δικαίωμα ασύλου. «Ισχύει για όλα τα κράτη, που αναγνωρίζουν τη δικαιοδοσία του Δικαστηρίου....
Οι χώρες πρέπει να το μετατρέπουν σε εσωτερικό Δίκαιο άρα η Ελλάδα παρανομεί και εις βάρος του ευρωπαϊκού Δικαίου και του εσωτερικού της Δικαίου», τάδε εφη κ.Μάζης.'Οπως και η απόπειρα του Ερντογάν να στείλει στα ελληνική νησιά παράνομους μετανάστες, που μάλιστα είναι φορείς του κορoνοϊού, ο κ.Μάζης υπογράμμισε πως «Έχουμε κατά συρροή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από την παραδοχή ακόμη του Ερντογάν, όταν ήταν πρόεδρος της Κομισιόν ο κ.Γιούνκερ, που κουνούσε τη φωτογραφία του μικρού νεκρού αγοριού στην παραλία της Μυτιλήνης, λέγοντας «θα σας γεμίσω τις ελληνικές ακτές με 100.000 τέτοια νεκρά παιδιά». Ομολογούν μόνοι τους. Να στοιχειοθετηθεί ένας φάκελος, που να παραπέμπει τον Ερντογάν σε δικαστήριο για εγκλήματα πολέμου. Όταν στέλνεις νοσούντες από ιό στο εσωτερικό ενός άλλου κράτους, έχοντας πλήρη γνώση του τί κάνεις, αυτό λέγεται βιολογικός πόλεμος, είναι παράνομος, άρα διαπράττεις έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Απορώ γιατί εμείς προσπαθούμε να προστατέψουμε την Τουρκία από τις συνέπειες των εγκλημάτων, τα οποία κάνει. Γιατί; Για να την κατευνάσουμε; Ποιο είναι το αποτέλεσμα αυτού του κατευνασμού;» διερωτάται ο κ.Μάζης. ...Κύριοι όλοι εσείς οι της κυβερνήσεως μας ακούτε???

1 σχόλιο:

  1. απλα γραικυλοι και ανθελληνες μεχρι το μεδουλι:

    ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΕΣ! ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ!

    https://ethnikismos.net/2020/04/05/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%cf%81%cf%85%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%b5%cf%83-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba/

    Ελεύθερα πια μπορούν να κάνουν αίτηση ασύλου οι 1.800 παράνομοι μετανάστες που πέρασαν τον Έβρο τον Μάρτιο

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/866415_eleythera-pia-mporoyn-na-kanoyn-aitisi-asyloy-oi-1800

    ''Πέρασε ο ένας μήνας της αναστολής αιτήσεων των παράνομων μεταναστών που κατάφεραν να μπουν στην χώρα κατά τις απόπειρες εισβολής στον Έβρο και πλέον μπορούν και αυτοί με την ησυχία τους να κάνουν αίτηση!«Στροφή 180 μοιρών κάνει η Αθήνα. Όπως πληροφορήθηκε η Die Welt από κυβερνητικούς κύκλους, πρόσφυγες και μετανάστες που πέρασαν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα τον Μάρτιο αποκτούν πρόσβαση στη διαδικασία ασύλου», γράφει η γερμανική εφημερίδα με τίτλο «Αίτηση ασύλου μπορούν τελικά να καταθέσουν 1.800 παράνομοι μετανάστες».
    Η Die Welt επισημαίνει: «Από το πρωί της Δευτέρας περίπου 1.800 που ζουν στα κλειστά κέντρα στη Μαλακάσα και τις Σέρρες απαντούν στο ερώτημα αν θέλουν να καταθέσουν αίτηση ασύλου. Έχουν ωστόσο και μια δεύτερη επιλογή. Να επιστρέψουν οικειοθελώς στην πατρίδα τους. Σε αυτή την περίπτωση θα λάβουν από τις ελληνικές αρχές 2.000 ευρώ ανά άτομο».''

    για περισσοτερα στοιχεια εδω:

    Λάθος η απόφαση να αποσυρθεί η αναστολή του ασύλου...

    https://hellasjournal.com/2020/04/lathos-i-apofasi-na-aposirthi-i-anastoli-tou-asilou-giati-epidi-etsi-theli-mia-evropea-epitropos/ (αξιζει να διαβαστει ολο)

    Η καταστροφική κυβέρνηση της ΝΔ θα δώσει άσυλο στους λαθροεισβολείς του Μαρτίου!

    http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/h-ethnika-epikindunh-kubernhsh-ths-nd-paradechetai-oti-tha-dechtei-to-asulo (αξιζει να διαβαστει ολο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive