Τρίτη 21 Απριλίου 2020

ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Για 3 μήνες Κορωνοϊού η Γερμανία ζητά από την Κίνα αποζημίωση 149 Δις.... ΠΕΡΒΑΣΗ Για 4 χρόνια Κατοχής η Ελλάδα δεν ζητά από την Γερμανία ούτε τις ήδη επιδικασθείσες αποζημιώσεις!!!"
"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Για τα 500 χρόνια σκλαβιάς απο τους τούρκους γιατί δεν ζητάτε αποζημιώσεις; Μήπως τα αφεντικά σας βάζουν να γαβγίζετε συνεχώς κατά της Γερμανίας, ωστε ο κόσμος να μη ξεχάσει ποιος είναι εκείνος που παραλίγο θα καταργούσε τα σιωνιστικά σχέδια για την παγκόσμια κυριαρχία των εβραίων; Τα 3,5 χρόνια (όχι 4,5) είναι περισσότερα απο τα 500 των βρωμότουρκων; Αποζημιώσεις απο τους σοβιετικούς και τους Αγγλους δεν θα ζητήσετε για τον συμμοριτοπόλεμο των κομμουνιστών; Απο το ΚΚΕ δεν θα ζητήσετε αποζημιώσεις για τις καταστροφές και τις εκτελέσεις Ελλήνων;
    Να τα γράφετε όλα, οχι μόνο ο,τι συμφέρει τα αφεντικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4 ΧΡΟΝΙΆ;;;;
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ. ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ
    10 ΧΡΟΝΙΑ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΉ ΚΑΙ ΜΝΗΜΌΝΙΑ.
    ΕΣΎ ΑΠΟ ΠΌΤΕ ΜΕΤΡΑΣ;;;; ΆΡΗ;;;;


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive