Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Έγκυος Σομαλή με κορονοϊό στο παραχωρημένο σε 500 λαθρομετανάστες ξενοδοχείο απο Αφρική: Στο Κρανίδι Χαρδαλιάς και Τσιόδρας.ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Του ΙΔΙΟΥ ως "παραγωγού" θανατηφόρων Ϊών και διαθέτη "Σωτήριων" Εμβολίων κ. Σωτήρη Τσιόδρα

Κρανίδι - έγκυος - κορονοϊός
Μετά το κράξιμο (ΚΑΤΩ)έβαλαν .. μάσκες (ΠΑΝΩ)
Πώς ο Τσιόδρας τσάκισε με δύο λόγια τον ρατσισμό σε βάρος των Ρομά ...
Το Κρανίδι επισκέφθηκαν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής, Σωτήρης Τσιόδρας, μαζί με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη.  Στο παραχωρημένο σε Αφρικανούς λαθρομετανάστες ξενοδοχείο της περιοχής....
που λειτουργεί υπό την εποπτεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, διαμένει έγκυος, η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. 
Αργολίδα - Κρανίδι - έγκυος - κορονοϊός - καραντίνα - ξενοδοχείο
Η εγκυμονούσα διαμένει χωρίς συμπτώματα και σε πλήρη υγειονομική απομόνωση στο δωμάτιο της.  Η ίδια προσήλθε το πρωί της Κυριακής 19 Απριλίου στο νοσοκομείο του Ναυπλίου, για άλλη αιτία η οποία δεν σχετίζεται με συμπτώματα κορονοϊού. 
Κρανίδι - έγκυος - κορονοϊός
Στο νοσοκομείο του Ναυπλίου υπεβλήθη στον προβλεπόμενο ιατρικό έλεγχο για έκθεση της στον Covid-19. Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που διενεργήθηκαν χθες στο Ινστιτούτο Παστέρ στην Αθήνα, προέκυψε ότι είναι θετική.  
Αργολίδα - Κρανίδι - έγκυος - κορονοϊός - καραντίνα - ξενοδοχείο
Ήδη, από νωρίς σήμερα το πρωί στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, στο οποίο διαμένουν 470 αιτούντες άσυλο, οι οποίοι στο σύνολο τους προέρχονται από χώρες της υποσαχάριας Αφρικής, έχει μεταβεί κλιμάκιο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, με επικεφαλής τον γενικό γραμματέα, Μάνο Λογοθέτη, ενώ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ διενεργεί ιχνηλάτηση των προσώπων που διαμένουν στο ξενοδοχείο (470 λαθρομετανάστες), καθώς και του προσωπικού το οποίο εργάζεται σε αυτό.  

ΙΔΟΥ !! Ο άνθρωπος αυτός συνεργάζεται με 100 εργαστήρια για να κατασκευάζει θανατηφόρους Ιούς και μετά ... "σωτήρια" -και καλά- εμβόλια. Ομολογία του ΙΔΙΟΥ

1 σχόλιο:

  1. αλλα το γκαστρωμα γκαστρωμα,υποτιθεται φευγεις απο τον πολεμο να ξεφυγεις και το μονο σκεφτεσαι ειναι να γκαστρωθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive