Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ το παραμυθάκι. Πρόταση για ενοικίαση ξενοδοχείων στα νησιά κ.λ.π. για λαθρομετανάστες. Παρακαλώ ΑΝΩ των 3 αστέρων. Σιγά μην ΞΑΝΑΦΥΓΟΥΝ αυτοί, μαλάκες είναι σαν κάποιους άλλους; Ονόματα δεν λέμε ρουφιάνοι ΔΕΝ γινόμαστε. (Για τους Έλληνες λέμε)

Λύσεις με στόχο την προστασία από τον κορονοϊό των ευάλωτων -και καλά- ομάδων που βρίσκονται στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης των νησιών του Αιγαίου κ.λ.π. αναζητεί η Ευρωπαία επίτροπος, Ylva Johansson. ΣΗΜ. Στη χώρα της ΔΕΝ υπάρχουν ξενοδοχεία να τους στείλουμε ΟΛΟΥΣ εκεί με χαρά και τις ευχές μας;

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, η επίτροπος προκρίνει ως λύση για την προστασία των ευάλωτων ομάδων στα ΚΥΤ των νησιών την ενοικίαση ξενοδοχειακών καταλυμάτων εντός των νησιών για την προστασία τους, καθώς και της τοπικής κοινωνίας.
Οι δήμοι του Βορείου Αιγαίου έχουν, ήδη, ενημερωθεί με επιστολή για τη σχετική πρόταση από τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη.
Οι δήμοι, όμως σημειώνεται πως έχουν με αποφάσεις τους αρνηθεί τέτοια βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive