Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

ΑΚΟΜΑ κυκλοφορεί ελεύθερος αυτός ε; Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ): Να απελαθεί ο Μητσοτάκης από τη χώρα και να πάρουμε όλους τους μετανάστες (βίντεο)

Άλλο ένα βίντεο με τον Πέτρο Κωνσταντίνου του Ανταρσύα είδε το φως το δημοσιότητας μέσω της Ομάδας Αλήθειας. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, κείμενο που λέει "ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αθήνας" εισαγωγέας λαθρομεταναστών Πέτρος Κωνσταντίνου καλεί τους Πακιστανούς σε εξέγερση, απαιτεί ανοίξουν τα σύνορα και να απελαθεί o Μητσοτάκης διότι τώρα σταματά η κονόμα!!! Κύριε Μητσοτάκη, ανέχεσαι τέτοιες δηλώσεις από τον επίσημο λαθροδιακινητή Στείλε γρήγορα έναν Εισαγγελέα να τον χώσει μέσα. ...τώρα!!!"
Στο βίντεο φαίνεται να καλεί όλους τους μετανάστες στην Ελλάδα ενώ παρακινεί τους κατοίκους των νησιών να διώξουν τον Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του....
 Τέλος προτείνει να απελαθεί ο Πρωθυπουργός της χώρας και στη θέση του να πάρουμε όλους τους μετανάστες. Να υπενθυμίσουμε πως ο Κωνσταντίνου είχε κατηγορηθεί από γνωστή εφημερίδα για τη συμμετοχή σε πολλές ΜΚΟ των νησιών.. Δείτε το Βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. ενα σοβαρο κρατος θα ειχε ηδη απελασει τον πετρο κωνσταντινου για ολες τις εχθρικες ενεργειες που κανει στην ελλαδα καθως προκειται για κυπριο πολιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive