Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Πάτρα: Κι άλλοι Ανήλικοι με κατσαβίδι λήστεψαν μίνι μάρκετ

συλλήψεις παρεμπόριο
Πάτρα: Οι τρεις εισβολείς άρπαξαν 600 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή, αλλά το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος τους είχε καταγράψει. Στιγμές τρόμου έζησε αργά το βράδυ το βράδυ της Παρασκευής μια γυναίκα που εργάζεται σε ένα μίνι μάρκετ στην Πάτρα, όταν ξαφνικά εισέβαλαν τρεις νεαροί...
που φορούσαν μαντήλια στα πρόσωπα και ο ένας την απείλησε με την κατσαβίδι ζητώντας της να του δώσει τις εισπράξεις.
Οι τρεις εισβολείς άρπαξαν 600 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή, αλλά το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος τους είχε καταγράψει. Η κινητοποίηση της Άμεσης Δράσης οδήγησε στην σύλληψη των δυο λίγα λεπτά αργότερα, ενώ ο τρίτος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Και οι τρεις είναι ανήλικοι ηλικίας 16, 17 και 16 χρόνων και στην κατοχή ενός οι αστυνομικοί βρήκαν 596 ευρώ, τα οποία παρέδωσαν στην υπάλληλο του μίνι μάρκετ.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ και οι γονείς τους κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους. Στους τρεις ληστές επιβλήθηκε και το προβλεπόμενο πρόστιμο για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive