Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Έβρος: Λαθρομετανάστες έβαλαν φωτιά σε δέντρα για να ρίξουν τον φράχτη. ΒΙΝΤΕΟ

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν αργά το απόγευμα στα ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές του Έβρου. Ομάδα 300 – 400 περίπου ατόμων, από την μεριά των συνόρων της Τουρκίας έβαλαν φωτιά σε δέντρο προκειμένου να πέσει πάνω στον φράχτη και να δημιουργήσουν δίοδο εισόδου....
Σύμφωνα με το evros.gr, άμεση ήταν η αντίδραση των ελληνικών δυνάμεων. Ο Ελληνικός Στρατός, στελέχη της FRONTEX από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες δυνάμεις αλλά και τα ΜΑΤ αναπτύχθηκαν στο σημείο, δημιουργώντας μία διπλή περίμετρο ώστε σε περίπτωση που γινόταν προσπάθεια εισβολής, να μπορέσουν να την ανακόψουν για μία ακόμη φορά. Την ίδια ώρα μεγάλος αριθμός νεαρών λαθρομεταναστών άρχισαν την έφοδο στο φράκτη, στο “σημείο 0”, ενώ όπως μαρτυρά τοvideo πίσω απο το Τουρκικό Φυλάκιο εκτοξεύονται δεκάδες καπνογόνα! Η Έφοδος των νεαρών ήταν άγρια αλλά εξίσου εντυπωσιακή είναι η ψυχραιμία των Ελληνικών αστυνομικών δυνάμεων που δεν έδειχναν να τους παίρνουν στα σοβαρά. Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive